Nejste přihlášen/a.
3x
S tímhle jsem měla taky problém, ale teď už to tak strašné není. Zjistila jsem totiž, že záleží i na způsobu mytí vlasů. Když si je myji klasicky ve sprše "na stojáka", koudel je strašná. Pokud si ale vlasy myji v předklonu, je to podstatně lepší. Nevím, jak myti praktikujete vy, ale za zkoušku to také stojí
M.
doplněno 27.02.18 18:45:
No Bene, na hormony jsem už svedla hodně, tohle radši ne (přestože to nevylučuji, se štítnou žlázou máme v rodině také problémy). Cuchání dávám za vinu vysušeným vlasům - barvení, sem tam žehlení. Už to prostě neni ta kvalitní lesklá hříva jak kdysi, nestačí jen prohrábnout prsty.
doplněno 27.02.18 19:14:
A opravdu je dobrá maska na vlasy od Avonu s olivovým olejem.
3x
1x
Dobrý den, nechci "objevovat Ameriku", ale pokud to někdo neví, tak dlouhé a zacuchané vlasy je vhodné rozčesávat dole od konců a pokračovat opatrně směrem vzhůru až k "šošulce" - zkuste to. Zdravím!
doplněno 27.02.18 18:23:
lucie - nevidím, kde vtipkuji a nehodlám zde ženu učit umývání vlasů. Ovšem, pokud je umývá tak, že si je při tom zamotá do "cucku", tak to dělá špatně. A rozčesávat lze hned, resp. vlasy vlhké (dříve, než seschnou do pevného "cucku")
doplněno 27.02.18 18:30:
72mona3 - jste moudrá žena, která si umí umývat vlasy a nesvádí "cucek" na hormony.
0x
Mám to stejně,takhle se mi"zacuchají"všechny horní vlasy a udělají takový chemlon.Štítnou žlázu také léčím,ale jen mírnou odchylku(euthyrox).Také si odbarvuju vlasy a ty horní to asi dělají protože jsou více vystavené větru,slunci a jsou sušší
mě nikdy nepomohlo setříhání a tmavé vlasy nechci,mám to potom zase pořád mastné,splihlé...to raději sušší vlasy,ale s objemem,nemastné a blond mi sluší![]()
Takže musím používat po umytí oplachové masky třeba z Loreal jsou supr,Avon taky jde,ty jediné mi pomáhají...jen Shauma,Gliskur jsou celkem na nic,nepomohly.Vlasy se krásně vyhladí,nezacuchají se a dobře se potom rozčešou.Kondicionery nepomohly,jsou slabé,škoda peněz,stejně tak olejíčky apod.Olejíčky mám na konečky až po umytí,ale s tím zacucháním nepomůžou,zbytečně vlasy jen omastí.
doplněno 27.02.18 16:49:
bene-
zase samý vtípek...ono když máte na hlavě smotanou kouli vlasů,tak nenajdete ty konečky a kolikrát jsou vlasy potom až uschnou jak chemlon,takže to chce "omastit"maskou projet první prstama at se rozpletou,opláchnout a potom už jdou od konečků rozčesat uplně samy.
doplněno 27.02.18 19:07:
No pokud chci vlasy umýt hlavně u hlavy,tzn.že potřebuju drhnout i pokožku hlavy,abych umyla hlavní mastnotu,tak je logické,že se vlasy zamotaj dohromady
to je technika mytí![]()
0x
Na rozčesávání jsou různé balzámy, to jste nezkoušela? Hormonální bývá padání vlasů. Na jejich kvalitu / i to padání/ je třeba mít ve stravě dostatek minerálů /železa, hořčíku, zinku, křemíku/. Ty jsou komplet v melase. Chuť pendreková, vůně asfaltová, ale lžíce denně se dá vydržet.Mají ji ve zdravé výživě. Taky B komplex podporuje kvalitu vlasů.
Jinak kamarádka má velmi jemné, lámavé a suché vlasy a den před mytím je promne - hlavně konečky- voskem na vlasy se silikonem. Přes noc to působí a po umytí má daleko lepší kvalitu vlasů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.