Nejste přihlášen/a.
S tímhle jsem měla taky problém, ale teď už to tak strašné není. Zjistila jsem totiž, že záleží i na způsobu mytí vlasů. Když si je myji klasicky ve sprše "na stojáka", koudel je strašná. Pokud si ale vlasy myji v předklonu, je to podstatně lepší. Nevím, jak myti praktikujete vy, ale za zkoušku to také stojí M.
No Bene, na hormony jsem už svedla hodně, tohle radši ne (přestože to nevylučuji, se štítnou žlázou máme v rodině také problémy). Cuchání dávám za vinu vysušeným vlasům - barvení, sem tam žehlení. Už to prostě neni ta kvalitní lesklá hříva jak kdysi, nestačí jen prohrábnout prsty.
A opravdu je dobrá maska na vlasy od Avonu s olivovým olejem.
Dobrý den, nechci "objevovat Ameriku", ale pokud to někdo neví, tak dlouhé a zacuchané vlasy je vhodné rozčesávat dole od konců a pokračovat opatrně směrem vzhůru až k "šošulce" - zkuste to. Zdravím!
lucie - nevidím, kde vtipkuji a nehodlám zde ženu učit umývání vlasů. Ovšem, pokud je umývá tak, že si je při tom zamotá do "cucku", tak to dělá špatně. A rozčesávat lze hned, resp. vlasy vlhké (dříve, než seschnou do pevného "cucku")
72mona3 - jste moudrá žena, která si umí umývat vlasy a nesvádí "cucek" na hormony.
Mám to stejně,takhle se mi"zacuchají"všechny horní vlasy a udělají takový chemlon.Štítnou žlázu také léčím,ale jen mírnou odchylku(euthyrox).Také si odbarvuju vlasy a ty horní to asi dělají protože jsou více vystavené větru,slunci a jsou sušší mě nikdy nepomohlo setříhání a tmavé vlasy nechci,mám to potom zase pořád mastné,splihlé...to raději sušší vlasy,ale s objemem,nemastné a blond mi sluší
Takže musím používat po umytí oplachové masky třeba z Loreal jsou supr,Avon taky jde,ty jediné mi pomáhají...jen Shauma,Gliskur jsou celkem na nic,nepomohly.Vlasy se krásně vyhladí,nezacuchají se a dobře se potom rozčešou.Kondicionery nepomohly,jsou slabé,škoda peněz,stejně tak olejíčky apod.Olejíčky mám na konečky až po umytí,ale s tím zacucháním nepomůžou,zbytečně vlasy jen omastí.
bene-zase samý vtípek...ono když máte na hlavě smotanou kouli vlasů,tak nenajdete ty konečky a kolikrát jsou vlasy potom až uschnou jak chemlon,takže to chce "omastit"maskou projet první prstama at se rozpletou,opláchnout a potom už jdou od konečků rozčesat uplně samy.
No pokud chci vlasy umýt hlavně u hlavy,tzn.že potřebuju drhnout i pokožku hlavy,abych umyla hlavní mastnotu,tak je logické,že se vlasy zamotaj dohromadyto je technika mytí
Na rozčesávání jsou různé balzámy, to jste nezkoušela? Hormonální bývá padání vlasů. Na jejich kvalitu / i to padání/ je třeba mít ve stravě dostatek minerálů /železa, hořčíku, zinku, křemíku/. Ty jsou komplet v melase. Chuť pendreková, vůně asfaltová, ale lžíce denně se dá vydržet.Mají ji ve zdravé výživě. Taky B komplex podporuje kvalitu vlasů.
Jinak kamarádka má velmi jemné, lámavé a suché vlasy a den před mytím je promne - hlavně konečky- voskem na vlasy se silikonem. Přes noc to působí a po umytí má daleko lepší kvalitu vlasů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.