Nejste přihlášen/a.
Na vašem místě bych koupil ověřenou značku např Medela. Raději utraťte více a pak prodejte a budete na svých jako byste koupila krám, který stěží vydrží a budete se stresovat nad její funkčností.
Ale na druhou stranu projeďte i inzeráty, protože nabídka těchto "miminkovských"věcí je obrovská a ceny často dost nízké. Odsavačka z obrázku (cena cca 3tis) je teď v nabídce za 1.100,- z Prahy.
Připojím se a souhlasím,že opravdu dobrá je odsávačka z Medely.Ovšem ty i bazarové stojí hodně emimino.cz/... Rozhodně stojí za to si zjistit,zda jí nepujčují porodnice.Já jí měla pujčenou na půl roku a celkem mě to vyšlo levně,měli svou taxu na den cca za ten pul rok 600kč,už nevím přesně.
Kamarádka měla ruční(mačkací páčka) Avent a byla hodně spokojená,mě nesedla.Nakonec se mi ukázala nejlepší taková obyčejná,manuální z lékárny,vypadá jako píst,stojí cca 100kč,ale pomohla nejvíce,jak jsem chytla"grif"šlo to parádně.
souhlas s claymanem-pojišťovny ví,proč to mají tak nastavené a bohužel se nedá vybrat vždy vše s toho co nabízí.Ale třeba by tazatelka sehnala bazarovou ještě s účtenkou a potom by to šlo,ale i tak to bude dražší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.