Nejste přihlášen/a.
Bude to po rozmrazení ještě našlehané? Tohle jsem ještě nezkoušela, protože myslím, že to spíše nedopadne dobře, i když krémové dorty dávám běžně. Šlehačka je doma ušlehaná. Kdo s tím máte zkušenost?
Dobrý den, šlehačku sejmout (a přidávat si ji třeba do kávy), dort nechat zamrznou a potom ozdobit novou šlehačkou - také řešení této jinak zcela bezvýchodné situace . Zdravím!
Má otázka zněla - kdo s tím máte zkušenost? Myslím, že asi nikdo. Jinak byste neradili bludy. Také rady dát dort sousedovi, fakt nepotřebuji. Neptala jsem se - co s ním? s tím šlehačkovým dortem. Dala jsem ho na mrazák a dnes mohu potvrdit, že byl mńam, mńam a šlehačka zůstala ve stejné konzistenci. Závěr: Když vám zbyde šlehačkový dort,
můžete jej zmrazit, nic se mu nestane.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.