Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máme 2 měsíční dítě.
Chtěla bych se poradit od kdy s ním je nejlepší začít chodit na vaničky s vodou, kde je seznamují s vodou?
A plavání se doporučuje od kdy?
Děkuji
Vaničkování cca od 4m a plavání miminek od 6m.Také záleží kam chcete chodit,odkud jste (kukněte na web kam budete chodit) někde to spojují dohromady,jinde jsou kurzy plné,takže se stejně děti dostanou až později...záleží město od města.Vaničkování se dá v poho zvládat i doma,je to jen seznámení (znovu seznámení) s vodou a nemusí se člověk nikam s tak malinkým dítětem trmácet a být mezi lidma,ale tohle je věc každé maminky,zda chodit či né.Tady ještě nějaké diskuze emimino.cz/...
Znám děti co vaničkovaly,plavání miminek a stejně se potom ve školkovém/školním plavání bojí vody,nechtějí se potopit.Já třeba nechodila,protože s dvojčaty bych to nezvládla,potom když už děti chodily,také to nešlo,protože jsem je nezvládala uhlídat ,aby mi na šatně a ve sprchách nepadali.Od 2let už trochu poslouchají,takže jsme začli chodit plavat a naprosto v pohodě.Tohle je opravdu na každé mamince jak se rozhodne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.