Nejste přihlášen/a.
Zdravim,chci dat pritelkyni ruze k narozeninam.kolik se prosim dava ruzi?diky,,
Sice máte všichni pravdu ale mě příjde drahá kytice jako vyhozené peníze. Skočím do Lídlu a za pajcku mám kytici růží, k tomu koupím třeba dražší bombony např. Mozartovy koule, Tofife...
Liduš-souhlas,taky jsem to chtěla pisnout.Dnes jsou v těch obchoďákách moc krásné kytice růží ,mě se teda líbí více než z květinářství s tou"zeleninou"okolo a jsou levnější+dobrá čokoláda z Lídlu (tam mám své favority čokolády) no a ted jak začly tulipány,pořád po nich koukám,snad to chlapa napadne,když tak pošťouchnu.
[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @admin z důvodu porušení pravidel poradny. ]
Záleží na tom, kolik jí je let. Po padesátce se ten počet dělí dvěma a zaokrouhluje na nejbližší liché číslo směrem dolů.
A jak píše moje předřečnice - pokud je dáma ještě naživu, tak zásadně lichý počet!
Muzes mi prosim vysvetlit toto: Po padesátce se ten počet dělí dvěma a zaokrouhluje na nejbližší liché číslo směrem dolů?
Nejak mi to hlava nebere. Je ji napr. 56 let, vydelim 2 a mam 28. A ted nevim jak se zaokrouhluje smerem dolu na liche cislo:-/ Ve skole jsme zaokrouhlovani brali
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.