Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na co použít krutí kůži

Od: valkav odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

rozmrazila jsem omylem krutí kůži.

Na co bych ji mohla použít? Vůbec netuším jak se připravuje?

Poradili by jste mi prosím?

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Umíchejte si nádivku podle chuti, naplňte kůži, sešijte jako "rukáv" a upečte.

lucie*
hodnocení

7x

Tak já bych použila jeden z receptů Ládi Hrušky,přece jenom na (kuřecích) kůžičkách postavil karieru...a myslím,že s krůtíma to bude podobné*nevi*

receptyladihrusky.cz/...

bestrecepty.cz/...

hodnocení

5x
Jojo,Hruška,to je pan kuchař :-D

youtu.be/...

youtu.be/...

hodnocení

4x

A když jste je dávala zmrazit, tak jste s nimi později chtěla udělat co? ;) Já bych si vzpomněla a udělala bych s nima to, co jsem původně měla na mysli. Nebo jste je chtěla jen tak přidat k nějakým skleletům do vývaru? Jestli ano a nemáte v úmyslu dělat vývar, tak třeba jen tak uvařte a jestli máte nějaké zvířátko, kočku, nebo pejska, tak zamíchat třeba do uvařené rýže a dát to jim. Ten blivajz od Laislava Hrušky, bych teda nepozřela. To bych to raději vyhodila.

hodnocení

2x

Uvařit a sníst. Nic lepšího mě nenapadá.

wanesa*
hodnocení

1x

Kuřecí kůže (nebo krůtí) s okurkou po čínsku

Kůže nejdříve vaříme v mírně osolené vodě maximálně půl hodiny, kůže nesmějí být příliš měkké, rozvařené. Vychladlé kůže nakrájíme na jemné nudličky a dáme je do mísy.
Přidáme okurku, také nakrájenou na nudličky a podle chuti lisovaný česnek (kůže s okurkou ho snesou větší množství).
Pak si připravíme zálivku a přelijeme směs v míse, zamícháme a ochutnáme.

Zálivka : 4 lžíce sojové omáčky,1 lžíce cukru, zázvor mletý,citron,2-4 lžíce oleje – vše podle chuti

Vše promícháme a necháme odležet pár hodin.Je to výborný salát hlavně v létě ,k tomu kousek toustu nebo housku. Poprvé jsem vůbec nepoznala, že to jsou kuřecí kůže. My přidáváme ještě na nudličky nakrájené ředkvičky a i kousek masa, jak kuřecího nebo třeba krůtího.Výborná lahůdka*palec2*

hodnocení

0x

Z kůže kuřecí jsem dělávala ve zlých časech (sama s 3 dětmi, otec platil vyměřenou částku, ale já zase vyplácela jeho částkou o dost větší) sekanou. Byla docela dobrá. Asi by se dala použít stejně tak kůže krůtí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]