Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
rozmrazila jsem omylem krutí kůži.
Na co bych ji mohla použít? Vůbec netuším jak se připravuje?
Poradili by jste mi prosím?
Děkuji
A když jste je dávala zmrazit, tak jste s nimi později chtěla udělat co? Já bych si vzpomněla a udělala bych s nima to, co jsem původně měla na mysli. Nebo jste je chtěla jen tak přidat k nějakým skleletům do vývaru? Jestli ano a nemáte v úmyslu dělat vývar, tak třeba jen tak uvařte a jestli máte nějaké zvířátko, kočku, nebo pejska, tak zamíchat třeba do uvařené rýže a dát to jim. Ten blivajz od Laislava Hrušky, bych teda nepozřela. To bych to raději vyhodila.
Kuřecí kůže (nebo krůtí) s okurkou po čínsku
Kůže nejdříve vaříme v mírně osolené vodě maximálně půl hodiny, kůže nesmějí být příliš měkké, rozvařené. Vychladlé kůže nakrájíme na jemné nudličky a dáme je do mísy.
Přidáme okurku, také nakrájenou na nudličky a podle chuti lisovaný česnek (kůže s okurkou ho snesou větší množství).
Pak si připravíme zálivku a přelijeme směs v míse, zamícháme a ochutnáme.
Zálivka : 4 lžíce sojové omáčky,1 lžíce cukru, zázvor mletý,citron,2-4 lžíce oleje – vše podle chuti
Vše promícháme a necháme odležet pár hodin.Je to výborný salát hlavně v létě ,k tomu kousek toustu nebo housku. Poprvé jsem vůbec nepoznala, že to jsou kuřecí kůže. My přidáváme ještě na nudličky nakrájené ředkvičky a i kousek masa, jak kuřecího nebo třeba krůtího.Výborná lahůdka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.