Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jit na gynekologii den po menstruaci?

Od: pajaaja odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, před měsícem jsem se objednávala, ale tenhle měsíc se mě zpozdila menstruace. Místo toho aby mě dnes skončila tak začla. Má mě tedy skončit den před kontrolou. Je vhodné tam den po jít nebo se mám preobjednat?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Dobrý den. Den po menstruaci ničemu nevadí. Jen raději počítejte s tím, že po vyšetření můžete začít znovu špinit nebo i mírně krvácet. Pokud si nejste ale návštěvou u gynekologa jistá zavolejte si do ordinace a informujte se přímo u svého gynekologa zda je vyšetření ihned po skončení cyklu vhodné. Dle odpovědi se můžete včas na vyšetření přeobědnat.

pajaaja
hodnocení

Jdu na preventivní kontrolu a teprve na první.

floro*
hodnocení

2x

Pokud jdete na preventivní prohlídku na stěr z čípku, tak tam nechoďte. Prý to zkresluje výsledek. Přeobjednejte se nejdřív až týden po periodě.

pajaaja1
hodnocení

Jdu na preventivní prohlídku

lucie*
hodnocení

1x

Na gynekologii se chodí i se špiněním i s menzes,pokud je to příčina problému se kterým tam jdete.

Jestli se jedná o preventivku a má skončit den před prohlídkou,není to problém,klidně jděte,nevadí to.;) ovšem je dobré mít jistotu,že fakt skončí den předem,ale jestli budete s doktorem řešit nepravidelný cyklus,tak běžte i s končící menzes,když mu to bude vadit,přeobjedná Vás sám(ale mě se to nestalo)

doplněno 08.02.18 19:49:

Tak když menzes končí jak hodinky,tak není důvod nejít na preventivku.Gynekolog se před prohlídkou ptá na datum poslední menzes,takže kdyby mu to vadilo,kvůli stěrům,tak si Vás přebjedná ,ale myslím,že to nevadí.Jen běžte;)

pajaaja1
hodnocení

Jen preventivka a končící ms poznám u mě je už rok stejně dlouha

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]