Nejste přihlášen/a.
Mé poslední vnouče- statný klouček- dostane teď k 1. narozeninám zimní boty. První botičky na ven vůbec. Myslíte, že je dobré koupit větší, aby je užil ještě příští zimu? A o kolik? Mám představu, že by je užil tak do května, než začne teplo, no a pak by je na podzim znovu obul. Úplně jsem zapomněla, jak rychle ta dětská tlapička roste. Jakou máte zkušenost? Budou mu brzo malé? O kolik větší vzít, aby se v nich nepřerazil?
Když měly děti rok začly chodit venku,ale stylem,že jsem je dovezla v kočárku někam,kde byly dobré podmínky(hřiště,lesík s čistým sněhem,zadní cesty kolem zahrádek...) nandala botky a chodili,potom zula a posadila zpět do fusaku.
Takže by nové botky vůbec neužili,nevychodili a hlavně v tomhle věku padají,zakopávají,botky jsou hned poničené.Koupila jsem na bazarku,značkové Santé a v dobrém stavu,však kukněte modrykonik.cz/...
...maminky prodávají kvalitní ,hezké botky,nezničené,nezchozené za dobré ceny a určitě tak malému kloučkovi bubou stačit.Vybírala jsem podle cm,délky stélky,podle označení je to dost nepřesné a max.o 1cm větší(když tak se přidala ponožka)a vydržely i pře sychravé jaro.Ovšem na další zimu určitě nebudou nové ani bazarové.Děti měly v roce vel.cca 22 a ted druhou zimu mají vel.cca 25-26.Bazárků se nemusíte bát,já teda navštěvuji jen dva weby,pro mě přehledné a maminky tam mají i hodnocení,takže odpadá strach z podvodnic.
Staršímu synovi bude 7 a za celou dobu se mi nestalo, že by botky třeba z jara mohl nosit i na podzim. Za první rok chození mu noha vyrostla o 4 velikosti. Co čtvrt roku jinou botu. Boty mají dobře sedět, nemají tlačit, protože malé dětičky mají necitlivé nožičky a snadno se jim vytvoří otlak. Smiřte se s tím, že druhou zimu botičky už nevyužije.
Aby byly botky na dvě sezóny, to se postěstí málokdy i v pozdějším věku. Naschvál si příští leto všímejte, co mají děti za boty. Ty, co jim polezou prstíky z bot, tak ty mají loňské... Někdy je dokonce problem donosit i jarní na podzim, ale to už je individuální. Takže určitě kupte maximálně o centimetr větší a hlavně pořádně vyzkoušejte. Někdy je problém, že má dítě vyšší nárt, a u bot přes internet to prostě nezjistíte. M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.