Nejste přihlášen/a.
Mléko je sice nápoj, ale tzv."živící", to znamená,že dodává tělu živiny, ale čaje nebo vodu je potřeba doplnovat zlášt. Pouze díte plně kojené v zime pití nepotřebuje, ale ve vedrech ano.
A co na to říká dětská doktorka? Však jste u ní každou chvíli, ať už na kontrole nebo očkování a pokaždé až do jednoho roku věku se ptají na kojení a na to co vlastně dítě jí. Tak si tam aspoň zavolejte, jistě fundovaně poradí. Přiznám se, ač mám dvě děti, tak tohle nevím. Já jsem se spíš u prvního snažila zjistit, jak se rozkojit, aby dítě bylo plně kojené.
Názor co názor,ale ve 3m je to kojenec,tudíž je to dítě závislé na mléku (at už jakémkoli) víc k životu nepotřebuje,pokud čůrá,nemá problémy,nejsou suché pleny,tak má z mléka dostatek tekutin není třeba dítě napájet čajem.Ono ten čaj ani moc chtít nebude.Mě děti začly pít vodu/čaj snad až kolem 6-8m.začlo léto bylo horko a pili to jen v noci,rozespalí.Koukněte ještě do diskuzí maminek a udělejte si názor emimino.cz/...
Podobné je to i s příkrmy,taky se jde na na děti snad už od 4m,ale kdy začít s tekutinami navíc a příkrmy nejlépe odhadne jen matka,která s tím dítětem je a pozná ten pravý čas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.