Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám dávat čaj

Od: katka23 odpovědí: 6 změna:
Dobrý den malá je na UM má sunar. Jsou ji 3měsíce mám ji i dávat čaj?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Ano.
UM je strava,nikoliv tekutina.
Dítě potřebuje pít jako my všichni.
Miminům se dává ponejvíce čaj Fenyklový,který je zároveň dobrý i na prdíky.
doplněno 07.02.18 16:21: emimino.cz/...
---
Doplnění !
mot
a ja myslel, ze je to tekutina.
nedaval bych, neni treba

hodnocení

3x

Mléko je sice nápoj, ale tzv."živící", to znamená,že dodává tělu živiny, ale čaje nebo vodu je potřeba doplnovat zlášt. Pouze díte plně kojené v zime pití nepotřebuje, ale ve vedrech ano.

pb®
hodnocení

1x

A co na to říká dětská doktorka? Však jste u ní každou chvíli, ať už na kontrole nebo očkování a pokaždé až do jednoho roku věku se ptají na kojení a na to co vlastně dítě jí. Tak si tam aspoň zavolejte, jistě fundovaně poradí. Přiznám se, ač mám dvě děti, tak tohle nevím. Já jsem se spíš u prvního snažila zjistit, jak se rozkojit, aby dítě bylo plně kojené.

liska*
hodnocení

0x

Jestli máte doma sucho a teplo, tak bych dávala jen trošku převařené vody, asi jen 2ml mezi jídly.

lucie*
hodnocení

0x

Názor co názor,ale ve 3m je to kojenec,tudíž je to dítě závislé na mléku (at už jakémkoli) víc k životu nepotřebuje,pokud čůrá,nemá problémy,nejsou suché pleny,tak má z mléka dostatek tekutin není třeba dítě napájet čajem.Ono ten čaj ani moc chtít nebude.Mě děti začly pít vodu/čaj snad až kolem 6-8m.začlo léto bylo horko a pili to jen v noci,rozespalí.Koukněte ještě do diskuzí maminek a udělejte si názor emimino.cz/...

Podobné je to i s příkrmy,taky se jde na na děti snad už od 4m,ale kdy začít s tekutinami navíc a příkrmy nejlépe odhadne jen matka,která s tím dítětem je a pozná ten pravý čas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]