Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si správně obarvit vlasy doma?

Od: misagirl odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám od přírodý plavé až světle hnědé vlasy a na tom mám blond barvu,jenže barva začíná odrůstat a já bych už nechtěla tu žlutou blond ale takovou pískovější a bojím se,že mi chytnou jenom odrůsty a ta žlutá bude dvoubarevná a taky nevím jestli tu barvu mám nanášet na celé vlasy nebo jen do půlky?Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Asi by to doma chtělo několikrát přebarvovat. Když sečteš náklady, je lepší a jistější zajít ke kadeřnici.Kadeřnice jsou drahé, já vím, ale pokus se ušetřit na něčem jiném. Třeba na tom, co není na očích tak často jako vlasy *hej* Jinak se ti může stát, že budeš opravovat a opravovat, vlasy zničené, zrcadla zahalená černým flórem *plac*, seběvědomí pryč *hi*. Ta rizika nestojí za to. Dobrá kadeřnice ti vymyslí barvu i bezva sestřih.

Veliká pravda. Dodnes vzpomínám, jak mi zbyl zesvětlovač, kterým jsem jednou v neděli jednomu ze synů odbarvovala ježečka, a nenapadlo mě nic lepšího než si zkusit udělat melír. Ještě že jsem tenkrát měla tak úžasnou kadeřnici - přijala mě hned v pondělí a z té hrůzy mi zase udělala vlasy. Už to nikdy neudělám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]