Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím ředit kapky BabyCalm?

Od: januska odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

koupila jsem mému měsíčnímu děťátku přírodní kapky BabyCalm

V návodu je psáno doplnit destilovanou nebo minerální (kojeneckou) vodou.

Mohu je doplnit vodou ze studánky nebo z kohoutku z obecní vody nebo destilkou co má můj muž v garáži do auta co lije do chladiče?

Děkuju všem

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

3x

Destilovanou vodou co je do chladiče určitě ne. Já bych buď koupila kojeneckou, nebo si zjistila, co mi teče z kohoutku. Dost lidí kupuje zbytečně kojeneckou vodu, přitom z kohoutku mu teče kvalitnější.

hodnocení

2x
Destilovana voda se dá koupit i v lékárně, tu bych klidně použil. Tu do auta ne! Jinak s jakoukoliv kojeneckou chybu neuděláte...

hahanaj*
hodnocení

2x

z těch co jmenujete ani jednou - zřeďte to kojeneckou vodou

hodnocení

2x

To jsou kapičky na prdíky, že? Měsíční dítě, to kojíte, že? Je možné, že malé pláče proto, že má hlad a ne že ho bolí bříško. Vlastní zkušenost. ;) Víte, že hodně záleží na tom, co sníte. Že? Jednou jsem byla u toho, když mamka přebalovala vnoučka. Ptala jsem se, jestli peče sekanou. Prý ne, že ji měli včera. To, co bylo v plence, vonělo sekanou. :-D

pb®
Když se ví jak na to, nemusí se kojící matka nijak omezovat. Jedla jsem vše včetně syrové cibule a hrachovky. A protože jsem dávala synům Laktobacílky baby od Swiss, neměl prdíky ani jeden. Tedy ten první ano, protože jsem mu dala laktobacily až ve věku 14dní. Potom už bolení neměl. A ten druhý vůbec, tomu jsem je dala už v porodnici. Co já si budu přidělávat práci s nějakým bolením bříška, když řešení je tak jednoduché, levné a k dostání v každé lékárně nebo i drogerii DM. A ani se jim to nemusí dávat každý den nebo dokonce po každém kojení, jako některé kapky. Stačí párkrát, pak se střeva osídlí a je po problému.

januska
hodnocení

Děkuji, koupili jsme v lékárně, už je to OK :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]