Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stěr děložního čípku - kdy výsledky?

Od: helenasmetanova odpovědí: 6 změna:

ZDravím, možná hloupá dotaz, ale výsledky ze stěru děložního čípku volá lékař automaticky nebo musím volat já? Nevíte jak dlouho rozbor trvá?

Děkuji předem :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

2x

Volá se po týdnu...;)přiznám se,že jsem časem přestala volat*hi*říkám si,že kdyby bylo něco špatně,tak mi sestra brnkne.

helenasmetanova
hodnocení

děkuji, já si to říkám taky, no nic, zítra volám :D

m123*
hodnocení

0x

Mě cca do měsíce chodí od dr. sms, že je vše ok. Tu si nechávám uloženou v mobilu, abych věděla kdy se objednat na další preventivku.

hodnocení

0x

Nevolám, jednou byl podezřelý nález, tak volal sám. Dobu jsem zapomněla, tak týden asi.

hodnocení

0x

Pro klid duše si zavolejte po měsíci.

verkak*

Nemohu posoudit, byla jsem před půlrokem na gynekologii poprvé, ale když jsem odcházela, řekla mi paní doktorka, že si mám za měsíc zavolat, že mi to sestřička řekne. Já jsem nevolala, ale napsala jsem jenom email a sestřička mi napsala výsledek do emailu. Takovou zkušenost mám já:-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]