Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lidé získávají zpět sluchovou zdatnost

Od: takova® odpovědí: 14 změna:

V časopise jsem narazila na reklamu o makro-molekulární formuli,která zlepšuje údajně sluch-Máte s tím prosím někdo zkušenosti?Cena není nejnižší a proto se nejdříve raději ptám.Děkuji za odpovědi.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

5x

Reklama v časopise bývá obyčejně prodej doplňku stravy,né léku.Vyhledejte si na netu recenze nebo diskusi o produktu a hned uvidíte vo co go.Ale na 99% to budou vyhozené peníze bez jakéhokoliv efektu.Problém se sluchem řešte na ORL.

hodnocení

také si to myslím,proto se ptám a děkuji za odpověď

hodnocení

4x

No tak už vím o co jde, četla jsem to v různých časopisech několikrát a je to sprostý podvod. Poslala jsem to i na ČOI a Českou společnost otorinolaryngologie, bohužel s tím endokátží nic udělat jako s jinými nabídkami podobných bezcenných doplňků. Poruchu sluchu lze řešit jediným způsobem a to kvalitním sluchadlem předepsaným orl lékařem. Lidi, kteří věří těm nesmyslům na to mohou jedině doplatit, protože něco zanedbají. Sluchadlo je doporučeno podle vyšetření a síly ztráty sluchu a takovéto prášky nebo sluchadla prodávaná za pár korun např. v tv prodejnách nikdy nenahradí kvalitní sluchadlo.

Já sama mám sluchovou poruchu od 30 let, od té doby sluchadlo nosím bez problémů, nevím, proč se za to někteří lidé stydí. A opravy a pravidelné čištění rozhodně nejsou tak nákladné, jak na ty svoje šmejdy hlásá jejich reklama.

hodnocení

2x

Nevěřte tomu, zatím není žádný lék nebo doplněk stravy, který by vám sluch zázračně navrátil. Vy můžete pro svůj sluch udělat to, že za:

1) Pořízení naslouchátka

2) po přezkoumání sluchu na ORL vám doktor může napsat léky na posílení sluchových nervů (např. Agapurin)

3) Kochleární implantát - což je přístroj, který se operativně vkládá do středního ucha a nahrazuje prakticky funkci "hlemýždě" - ale tato metoda se dává jen v určitých případech a je hodně drahá.

4) Můžete zkusit si do uší dát (na určitou dobu) pěnové ucpávky a prostě chodit s nimi. Tím, že budete hůře slyšet, budete více využívat svých ušních nervů a tím je malinko stimulovat. Já, jelikož jsem odjakživa nedoslýchavý a léčil jsem se s tímto neduhem, tuto metodu občas používám a alespoň trochu mi to pomáhá.

Mějte se a hodně štěstí.

hodnocení

1x

Rozhodně nekupovat. Vždyť o tom se právě touto dobou hodně mluví. Bylo to dokonce i v Černých ovcích", kde se k tomu vyjadřovali i lékaři. Je to podvod. Teď se snad roztrhl pytel se všemi možnými podvodnými přístroji a přípravky, keré cílí na nemocné lidi a slibují zázraky. Čím složitější a vyumělkovaný text, tím větší podvod a suma, kterou za to požadují. "Makro-molekulární formule", proboha, nevěřte tomu. Přesně o tom ten lékař mluvil, je to blbost a je to trestuhodné, takhle z lidí tahat peníze. Ale bohužel jsme v Čechách a tady je jak je vidět, asi džungle bez zákonů. Tak musíte používat vlastní rozum a nevěřte těm koninám.

fireghost
hodnocení

1x

Tak jsem se trochu podíval na stránky s nabídkou tohoto kouzelného "přípravku" a zjistil, že kód stránky automaticky generuje dnešní datum do položky, která oznamuje, že akce končí právě dnes. Takže dnes je tam napsáno "Speciální nabídka je platná do konce úterý 14.08.2018" a zítra tam bude zítřejší datum. Tak to jen pro dokreslení...

ranniporadna
hodnocení

1x

Mam doporuceni od lekare Betaserc 24 a uzivam 3 x denne.Jelikoz tento lek drazdi zazivani, tak na nej uzivam Omeprazol 20 mg. Jsem s lecbou spokojena, sluch se mne nezhorsuje. Mam i naslouchatka, ale s temi nejsem spokojena. Je to jiny zvuk. Kazdy potrebuje neco jineho. Chce to konzultovat s lekarem s ORL. Hlavne se netresovat, fyzicky trochu setrit. Vse ma dopad nejen na sluch. Nepouzivam zadne doplnky je to jen bez ucinku.

hodnocení

0x

Co kdybyste sem dala odkaz k posouzeníl

hodnocení

mohla bych ofotit ut nabídku,ale neumím to sem dát

hodnocení

0x

Ráno jsem zaslechla, že o takových tabletkách budou teď ve středu 31. 1. Černé ovce.

figurek*
hodnocení

0x

Máme známého, který má sluchově postiženou malou dceru. Od něho vím, co jim lékaři řekli hned a rovnou, protože prý je to tak lepší, než v tom postiženém živit nějaké naděje a tahat ho po nemocnicích a po doktorech.

Léčit poškozený sluch není možné, protože sluchové buňky jsou poničené a jsou nahrazené jizvou. Tato změna je nevratná.

Kochleární implantát by to pravděpodobně vyřešil.

Kochleární implantát taky není vhodný pro každého - respektive při každé poruše sluchu.

Kochleární implantát není vhodný jen ve zlomku případů. To nejlépe posoudí odbornící z Centra kochleárních implantací u dětí FN Motol.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]