Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak udržet účes přes noc

Od: katyneu odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, potřebovala bych poradit, jak udržet účes přes noc. Mám husté dlouhé vlnité vlasy ale hned jak se učesou jsou jako čukrová vata. No prostě Afro cirkus :D. Každý večer si myji vlasy a nechám je volně uschnout vypadájí celkem dobře. Problém je s tím že ráno jsou už zase zcuchané jak se převaluji. Už nevím co dělat ráno to v žádném případě nestíhám protože celé mytí a foukání mé hřívy už je dost namáhavé. A po vyfoukání jsou moje vlasy jak sláma.
Nezná někdo nějaký trik?
Děkuju:)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

2x

Dříve se prodávaly síťky na hlavu. Byly z jemného, pevného silonového vlákna, síťka se připnula sponkou a účes zůstal neporušený, taky jsem tak spávala s čerstvým účesem od holiče. Jedině se zeptejte v drogerii, tam je kdysi prodávali. - pt

hodnocení

0x

Jen umyjete? Žádná následná péče? Oplachová nebo neoplachová? Olejová nebo gelová? Tužidlo nebo mazání? :)

krkovicka*
hodnocení

0x
Mám stejný problém.Nejjednodušší řešení aspoň pro mě je na noc poté co si je umyji je zaplést je do copu.Ráno budou sice o to vlnité ale stačí prohrabnou nanesenym tuzidlem a vlasy vydrží aspoň do téhož večera.O své dlouhé vlasy,husté a vlnité musím sebevíc pečovat.Víc přípravku,kondicioneru,vlasovych kůr...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]