Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Punčochové kalhoty - dilema

Od: monika* odpovědí: 3 změna:

Dostala sem od přítele dárek ze služební cesty, luxusní punčochové kalhoty s otvorem v rozkroku. Při nejbližší vhodní příležitosti si je chci vzít na sebe, ale mám dilema, co je ta nejvhodnější příležitost. Jsou určeny pouze k hrátkám do ložnice, nebo si je můžu vzít taky někam ven a nějak nenápadné ho upozornit, že je mám na sobě? Díky za pomoc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Proč nenápadně? Taková sms nebo mailík před schůzkou - "Už se těším, až se sejdeme - hádej, co mám na sobě?" dělá divy.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, pokud jsou hodně luxusní, tak si je nechte jen na ty domácí hrátky, ať Vám dlouho slouží, přinášejí radost i potěšení. Zdravím!

vilik*
hodnocení

0x
Zajímalo by mě, jak ho chcete nenápadně upozornit, že je máte na sobě. Váš přítel nevidí nebo chodíte ven v oteplovačkách? Zkuste před každým rozhodnutím trochu přemýšlet.
Od toho se odvíjí moje rada. Znáte přítele, jistě se nenápadně dokážete zeptat, jak by vás v nich rád viděl. A podle toho se zařídíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma punčochy

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]