Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, myslíte, že si chlap zaslouží druhou šanci , když podvede ženu?
Je to od věci a od případu. Je to příliž strohá, byť zásadní otázka. nevím jak tolerantní je jeho partnerka, ale důvěra je na hodně dlouho v háji. Někdo to rozdejchá, někdo ne. Neptám se za jakých okolností se to stalo, znělo by to alibisticky a navíc jsem chlap. bude to tady asi otázka do diskuze. Já na druhou šanci moc nevěřím. Už bych asi nikdy nevěřil, ale to jsem já a skupina lidí podobně naladěných. Je i stejně početná skupina lidí, kteří tolerují nevěru a mávnou rukou a pro klid v rodině se tiše roky trápí a třeba ve skrytu duše svůj protějšek nenávidí, nebo mu to začne oplácet. Toto téma je nekonečné.
Podle mě je to tak složité, že se musí řešit případ od případu. Domnívám se, že je nevěra, která by šla "přehlédnout ", ale pak jiná a tu řešit jedině rozchodem!.
Někdo Vám už přál jen to nejlepší rozhodnutí, já se k němu připojuji. Chce to srdce a nežli vyřknete rozhodnutí, zvažte co bude dál, za deset minut, za den, týden...
chcete to tak?
Zaslouží, protože si uvědomuje, že je mamlas a příště bude opatrnější. Ženy jsou v tomto směru daleko vynalézavější a nedávají mužům moc šancí pokládat stejnou otázku. Ostatně, s kým by ti muži byli nevěrní, že ano? Důležité je, aby se úlet nestal důvodem k rozpadu rodiny... Chce to úroveň a určitou toleranci od obou partnerů! To si myslím já...
Myslím, že nejde o to, zda si to zaslouží, ale o to, zda se domníváte, že tento prohřešek přebil všechny jeho kvality. Já osobně bych z nevěry manžela žádný větší problém nedělala, rozhodně bych se s ním kvůli tomu nerozcházela, ale každý jsme jiný, to je jasné. Já osobně jsem s partnerem velmi spokojená a za jiného bych ho neměnila, takže určitě ne z tohoto důvodu. Šance se pak dát může, záleží, jestli to pro Vás stojí za to. Možná sama jednou budete tu šanci taky potřebovat, život je dlouhý a být celý život věrný není jen tak. Přeji Vám, abyste se rozhodla správně
No záleží na celkové situaci. Jestli jsou manželé, mají děti atd. Taky jestli byla nevěra jednorázová, nebo to trvalo dýl. Já bych se to snažila odpustit, pokud by to byla jednorázová záležitost. Pak je taky ale potřeba to dál nevytahovat na světlo při každé hádce. Pokud to odpustím, tak se v tom dál nenimrat.
Zaslouží, pokud to bylo jednorázové uklouznutí a váš vztah je dostatečně pevný na to, abyste to ustáli (pokud vám ten chlap stojí za to). Prostě se to může stát každému, i těm, do kterých by to člověk (ani oni sami) vůbec neřekl. Ovšem pokud by se to mělo opakovat, už bych další šance nedávala. Hodně štěstí, přeju vám, ať to zvládnete, držím palce
Já jsem pro to, aby každý v životě dostal druhou šanci. Když se obecně ptáte - tak to je má obecná odpověď. Druhou šanci bych nedala u úmyslné vraždy. Ale kdo v životě neudělá kopanec? A mezi ty kopance počítám i jednorázovou nevěru! Ale je to vždy na rozhodnutí postiženého, když zváží všechny okolnosti a druhou šanci poskytne!
záleží čím a kolikrát se prohřešil, takhle obecně se to říct nedá, a taky podle jeho povahy, jestli je to sukničkář tak to udělá znova a to bych byla akorát za vola, dávat mu další šanci...záleží na tom co udělal a jestli to udělal úmyslně (to asi jo) ale tak zvážit jeho povahu a hlavně to jestli mu věříš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.