Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny. Měla jsem ve zvyku nakupovat semínka, oříšky a jiné potraviny v tomto obchodě. Za prvé mají široký sortiment a pak, mají na internetovém trhu nejrozumnější ceny. Vždycky byla má objednávka následující den po objednání vyexpedována a třetí den doručena. Ale něco se v tom obchodě asi zvrtlo, protože před Vánoci jsem objednávala a trvalo jim 14, než objednávku vyexpedovali a musela jsem urgovat. Pomyslela jsem si, že to je kvůli zvýšenému počtu vánočních objednávek a že nestíhají. Jenomže! Před deseti dny jsem objednávala znova a odehrává se to samé. Objednávka nebyla do této doby vyexpedována. Objednáváte někdo také u této firmy a jaké máte zkušenosti? Nebo máte třeba jinou adresu, kde jste spokojení? Díky. Suzy
Hm, tak jak koukám, asi je tento obchod pro jiné zcela neznámý.
Tak už to vím. Mohla jsem to udělat hned. Stačí si vyťukat recenze a člověku je to jasné. Divím se, že mne to nenapadlo hned.
jj, první co jde je kontrola, zda je na Heurece a kouknout na recenze. Dá se tomu poměrně hodně věřit, zvláště pokud se jedná o spoustu hodnocení.
Znám pár lidí, kteří tam za rok 2x - 3x nakoupí a mohu prakticky potvrdit to, co píšete.. dříve byly objednávky vyřizovány poměrně rychle, ale od loňského roku to nějak vázne. Poslední objednávku jsme měli také kolem Vánoc a vím, že jsme je museli po několika týdnech urgovat, aby vůbec něco dorazilo. Pokud to pokračuje i za normálního (nevánočního) provozu, tak je někde něco špatně.. možná prostě jen obchod překročil svou reálnou kapacitu objednávek nebo mají problémy s dodavateli.. kdo ví.
Děkuji za odpovědi. Mně už ten balíček konečně dneska přišel. Ale čekala jsem skoro 14 dní. Něco se tam rozhodně změnilo, ale jak už jsem napsala jinde, mají zboží které mám moc ráda a mají opravdu slušné ceny oproti ostatním. Tak si prostě navyknu čekat delší dobu, hlavně že mi to přijde a že budu spokojená s obsahem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.