Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji oddálit krvácení

Od: crazim* odpovědí: 2 změna:

Ahoj všichni, potřebuju oddálit krvácení. Z brožurky, kterou mi dala gynekoložka jsem se dozvěděla, že až doberu aktivní (hnědé) tabletky mám hned navázat dalším balením hnědých prášků (tzn. že 7 bílých vynechám). Pak je tam psaný, až budu chtít, aby krvácení začalo POUZE PŘERUŠTE UŽÍVÁNÍ. Má to znamenat že už nemám brát žádné prášky? nebo mám začít brát ty bílé? Kdybych se řídila tímto pokynem "přerušení užívání" tak kdy je mám zase začít užívat? díky za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

moxa*
hodnocení

0x

Pokud jsou bílé tablety skutečně neaktivní, tak nezáleží na tom, zda je budeš brát nebo ne. Důležité je, abys přestala brát aktivní, pak se během pár dní dostaví krvácení tak, jak jsi zvyklá. To se odehraje v obvyklé pauze, čili předpokládám 7 dní. Prostě jde jen o to nastavit cyklus dalšími aktivními tabletkami, pak normál pauza až budeš chtít a pak začít s dalším balením.

romanan
hodnocení

0x

Ahoj nevím přesně jak je to s těma barevnýma práškama já je tak nemám ale myslím že ty bílé bereš když máš pauzu.Takže jak si správně psala vynecháš ty bílé a pokračuješ dalším platíčkem jakmile budeš chtít už krvácení stačí po těch barevných prášcích jak píšeš normálně vzít i ty bílé.Já si většinou nejvíce vezmu dvě platíčka za sebou takže ušetřím jedn krvácení :)

ale nemusíš mít strach dokonce jsem se někde dočetla že je to zdravé.snad ti to pomůže.Ahoj

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]