Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny. Koukala jsem se na ten seriál Modrý kód na Primě a je tam taková těhotná doktorka, která má strašně hezké obroučky brýlí. Nevím kde bych je mohla najít. Nevíte náhodou někdo kde bych je měla hledat? Díky moc.
Suzy, nevím kde je hledat, ale já bych ořízl obrázek, aby byly vidět brýle a poslal několika optikám, aby mi sdělili, zdali můžou sehnat takové obroučky. Takových 50 emailů to určitě vyřeší. práce na 10 minut?
Bene, odkaz OK, ale když bych měl prohlížet desítky webů a hledat ty správné brýle, raději obešlu desítky optik aby oni hledali.
Dobrý den, včera jsem hledal na internetu, ale nenašel jsem zcela stejné - pouze podobné. Jenom odhaduji, že vzhledem k postavení oné postavy v seriálu to nejsou brýle "na pokladnu", ale luxusní, značkové a jistě drahé. Zajímavé jsou např. viz odkaz. Zdravím!
suzymon - to je jasné. Chcete se podobat paní Josefíkové (to je ta herečka). V tom odkazu jsou značky a filtr, tak si můžete zvolit např. tvar a materiál, ať to nemusíte procházet celé. Jo, jsou tam pěkné kousky.
suzymon - protože vím, že jste akční, tak možná můžete rovnou napsat mail na Primu a zeptat se tam, jaké brýle jsou v tom seriálu.
Bene, to je jasné, že na pokladnu to nebude. Ale když mně se strašně líbí. A co by ženská neudělala pro krásu, že? Budu hledat ve Vašem odkaze, možná najdu nějaké, které se mi budou líbit ještě víc.
Bene, podobat se jí budu těžko, to bych musela sakra omládnout , ale máme stejný typ obličeje, a navíc mám moc ráda tu "želvovinu" a také ten tvar brýlí. Já bych u nás v optice nějaké našla, ale jak jsem tak koukala na ceny, tak tady mne vyjdou levněji. Jen se ještě musím zeptat, jestli se nebudou cukat, udělat mi nové brýle, když u nich nekoupím obroučky. Ale myslím si, že ne. Vydělají hodně hlavně těch sklech. Značka to bude nejspíše "Dolce a Gabana". Jak jsem to tak prohlížela, tak to bude tato značka, nebo "Vogue". A když jsem koukala na ceny, tak jsou na internetu i o dva tisíce levnější. U nás se mi jedny právě od "Dolce a Gabana" líbily, ale chtěl za ně osm tisíc a to měl k dispozici jenom dva typy. Tady je jich opravdu hodně. Jo, a stejné už těžko seženu, protože ona je určitě nemá koupené loni a za tu dobu už mohli změnit sortiment. Nemůžou nabízet stále dokola stejné typy.
Typy vlastně ano, ale ne vybarvení. A mně se právě moc líbí ty její. Je v nich hodně světlé barvy a jsou takové "šik".
Dobrý den, já Vám rozumím - Vy tam máte kolonádu, tak potřebujete brýle na nedělní korzování . Ty značky, které uvádíte, jsem si také prošel a myslím, že jste to našla hodně přesně. Jsou tam zajímavé vzory (řekl bych, že např. vzor Havana je blízko). Jak uvádíte, tak ten seriál se natáčí již nějakou dobu a ten přesný vzor už nemusí být ani nikde v prodeji. Jinak, když si donesete vlastní obroučky do optiky, tak je zasklí (alespoň já jsem to tak udělal a bylo to bez problémů). Tak, snad si vyberete něco sexy
. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.