Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obroučky brýlí-Modrý kód

Od: suzymon® odpovědí: 5 změna:

Zdravím všechny. Koukala jsem se na ten seriál Modrý kód na Primě a je tam taková těhotná doktorka, která má strašně hezké obroučky brýlí. Nevím kde bych je mohla najít. Nevíte náhodou někdo kde bych je měla hledat? Díky moc.

Obroučky brýlí-Modrý kód

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Suzy, nevím kde je hledat, ale já bych ořízl obrázek, aby byly vidět brýle a poslal několika optikám, aby mi sdělili, zdali můžou sehnat takové obroučky. Takových 50 emailů to určitě vyřeší. práce na 10 minut?

doplněno 16.01.18 09:33:

Bene, odkaz OK, ale když bych měl prohlížet desítky webů a hledat ty správné brýle, raději obešlu desítky optik aby oni hledali.

hodnocení

Milane, děkuji. To mne teda nenapadlo ;). Díky. Suzy

ben®
hodnocení

6x

Dobrý den, včera jsem hledal na internetu, ale nenašel jsem zcela stejné - pouze podobné. Jenom odhaduji, že vzhledem k postavení oné postavy v seriálu to nejsou brýle "na pokladnu", ale luxusní, značkové a jistě drahé. Zajímavé jsou např. viz odkaz. Zdravím!

misteroptic.cz/...

doplněno 16.01.18 08:56:

suzymon - to je jasné. Chcete se podobat paní Josefíkové (to je ta herečka). V tom odkazu jsou značky a filtr, tak si můžete zvolit např. tvar a materiál, ať to nemusíte procházet celé. Jo, jsou tam pěkné kousky.

doplněno 16.01.18 09:00:

suzymon - protože vím, že jste akční, tak možná můžete rovnou napsat mail na Primu a zeptat se tam, jaké brýle jsou v tom seriálu.

hodnocení

Bene, to je jasné, že na pokladnu to nebude. Ale když mně se strašně líbí. A co by ženská neudělala pro krásu, že? :)Budu hledat ve Vašem odkaze, možná najdu nějaké, které se mi budou líbit ještě víc.

doplněno 16.01.18 09:51:

Bene, podobat se jí budu těžko, to bych musela sakra omládnout :-D, ale máme stejný typ obličeje, a navíc mám moc ráda tu "želvovinu" a také ten tvar brýlí. Já bych u nás v optice nějaké našla, ale jak jsem tak koukala na ceny, tak tady mne vyjdou levněji. Jen se ještě musím zeptat, jestli se nebudou cukat, udělat mi nové brýle, když u nich nekoupím obroučky. Ale myslím si, že ne. Vydělají hodně hlavně těch sklech. Značka to bude nejspíše "Dolce a Gabana". Jak jsem to tak prohlížela, tak to bude tato značka, nebo "Vogue". A když jsem koukala na ceny, tak jsou na internetu i o dva tisíce levnější. U nás se mi jedny právě od "Dolce a Gabana" líbily, ale chtěl za ně osm tisíc a to měl k dispozici jenom dva typy. Tady je jich opravdu hodně. Jo, a stejné už těžko seženu, protože ona je určitě nemá koupené loni a za tu dobu už mohli změnit sortiment. Nemůžou nabízet stále dokola stejné typy.

doplněno 16.01.18 09:54:

Typy vlastně ano, ale ne vybarvení. A mně se právě moc líbí ty její. Je v nich hodně světlé barvy a jsou takové "šik".

ben®

Dobrý den, já Vám rozumím - Vy tam máte kolonádu, tak potřebujete brýle na nedělní korzování . Ty značky, které uvádíte, jsem si také prošel a myslím, že jste to našla hodně přesně. Jsou tam zajímavé vzory (řekl bych, že např. vzor Havana je blízko). Jak uvádíte, tak ten seriál se natáčí již nějakou dobu a ten přesný vzor už nemusí být ani nikde v prodeji. Jinak, když si donesete vlastní obroučky do optiky, tak je zasklí (alespoň já jsem to tak udělal a bylo to bez problémů). Tak, snad si vyberete něco sexy . Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]