Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rozvíjet dítě?

Od: vercik odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli je nějaký postupný seznam od narození dítěte, ve kterém by bylo psáno co a v jakém stáří dítěte by mělo co umět nebo co by se ho mělo začít učit atd?
Jde mi o postupný rozvoj dítěte od narození.
Poradil by mi někdo?
Děkuji pěkně všem

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Třeba tady bambino-kocarky.cz/... je přehled do 6 měsíců.

Jen si nesmíte myslet, že když dítě neumí a nedělá přesně to, co by podle tabulek mělo, je něco špatně a snažit se za kažou cenu, aby zvládlo to, co sousedovic Pepíček - každé má svůj vlastní rytmus a rychlost. Samozřejmě, že vždy je možno se poradit s pediatrem, který dítě zná.

hodnocení

3x

Na rodina.cz se dal nastavit týdenní mail, kdy každý týden od narození do cca 1 roku přišel mail o tom, jak by se dítě mělo rozvíjet a co by mělo umět. Ale to už je 16 let... synek už je na střední :)

hodnocení

3x

Je mnoho stránek, kde tohle, na co se ptáte. např. naseporodnice.cz/... Nebo modrykonik.cz/... Ale když správně pojmenujete věk dítěte, najdete. Novorozenec - mladší batole - starší batole - mladší předškolní věk - starší předškolní věk - mladší školní věk - atd.;) Jen nezapomínejte, že to jsou všechno orientační údaje. Dítě se může odchylovat od norem + i -. Nebo v určitých úsecích může být popředu a současně v jiném úseku být pozadu, ale za měsíc to je jinak.

doplněno 12.01.18 20:23:

Jestli jsem pomohla, jsem ráda ;)

vercik
hodnocení

To je teda rychlost, děkuju, děkuju.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]