Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pohřeb kolegy

Od: jitula odpovědí: 5 změna:

U mě je podobná situace, ale až na to, že jeho družka zřejmě o mně ví, on aspon tvrdil, nevím zda zná jméno, ale věděla, že pracujeme spolu.Navíc on zahynul tragicky a už tak jsem měla špatná pocit z lidí v práci, půlka mě nepozdravila a natož po pohřbu na který jsem nešla a byla tam většina kolegů, teď je to ještě horší.Oni o nás možná jen něco tušili, jen jeden znal údajně celou pravdu.Někteří mi možná dávají i jeho smrt za vinu.Jak se teď zachovat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Chovejte se přirozeně. Je to Váš život, Vaše rozhodnutí a pouze Vaše osobní věc.

hodnocení

0x
Jak se chcete zachovat?
Upřímně,tento dotaz je jak to říci...
Zbytečný?
Přece nebudete na celé kolo rozkřikovat,že Vy za jeho smrt nemůžete.
Řeči se vedou a voda teče.
---
Musíte ty zlé jazyky nechat vypovídat.
Až je to přejde,nechají Vás být.
---
Pouze Vy sama víte jak to všechno bylo.
Vlastní svědomí je horší soudce než člověk.
To nelze ošálit absolutně ničím.

iz*
hodnocení

0x

Jak se zachovat? Především si přestaňte vymýšlet nesmysly a představovat si, co kdo z Vašich kolegů může věděšt nebo tušit.

A kolegy nepohřbívejte → ještě žijí.

jitula
hodnocení

Nebyla jsem tam s ním, jel se bavit..nemohu vědět co se tam stalo. měl havárku v autě.Lidi jsou zlí a podle mě je jen moje věc, zda se pohřbu zúčastním či ne.Z práce odejdu teď to tam budu mít kruté.

iz*

Jitko, moc jste nám toho nenapsala, takže se jenom dohadujeme, ale možnost změnit zaměstnání mne napadla už při psaní první odpovědi. I kdyby nebylo kolegů, bude Vám ho tu všechno připomínat...

doplněno 11.01.18 20:37:

Nenavazuje otázka na jinou?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]