Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem psychicky nemocna

Od: sarkaz odpovědí: 4 změna:
Dobry vecer, chtela bych poprosit o psychickou radu. Prodelala jsem poruchu prijmu potravy, ale vyhrabala jsem se z toho sama bez zadnych doktori, jenze pak prisel okamzik, kdy sestra prestala jist take a ja se o ni bala, nutila jsem ji, aby zacala jist normalne. Zacala, jenze mne to nestacilo a porad ji nutim jist vic a vic a nedokazu ten pocit ovladnout, ze ji min, nez ja coz by melo byt normalni, kdyz je mladsi. Nevim co se s sebou delat. Porad si rikam, co to delam ga kravinu, ale nejde to ovladnout.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Dobrý večer. Nenuťte sestru, ať se stravuje podle Vašich představ. Neventilujte si své špatné zkušenosti a mindráky jejím směrem. Nechte sestru žít, ať jí tolik kolik jí stačí a nepřejídá se. A pokud máte problém Vy sama se sebou, pak vyhledejte psychologa.

hodnocení

2x

Jak tu bylo napsáno, vyhledejte odbornou pomoc a sestru zatím ze svého zorného pole vypusťte. Jinak vaše problémy vypovídají o problémových vztazích s matkou, chcete být dítě a neustále hledáte lásku, která vám nebyla dána. Prostě se s tím musíte smířit, co se stalo, odpustit, protože nikdo nemůže dát něco, co sám nezažil - vlastní zkušenost. Když si najednou uvědomíte, jak to všechno je, hrozně se vám uleví.

Sisi, vy víte, že tazatelce nebyla dána mateřská láska? Opravdu?! Je odsouzeníhodné poštvat dítě proti matce jenom proto, aby své problémy mohla na někoho hodit. To, že vy máte takovou zkušenost neznamená, že je to problém i u jiného.:( Navíc, opravdu jsem nikdy, vůbec nikdy, neslyšela, že by už dospělý člověk řekl, že ho rodiče milovali víc, než druhé dítě. Vždycky se cítí ostrčený, méně milovaný a užírá se žárlicvostí. Nedělejte to! Neházejte své problémy, problémy dospělho, inteligentního člověka, na mámu. Místo řešení problémů, hledat na koho své nezdary hodit. A hledat zkratky, jak z toho ven.

divka
hodnocení

0x
Úplně vám rozumím je fajn třeba napsat u výživové poradce sestře jídelníček i s gramáží... ;) hezky den

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]