Nejste přihlášen/a.
Omývat v heřmánku,ten trochu zesvětluje,popřípadě používat blond Hennu,ta by taky mohla vylepšit odstín.
Také se dělají zesvětlovače(na léto-od Swazkopf,Nivea...) v rozprašovači.Je to jen postřik s malým množstvím peroxidu,takže vlasy jemně a šetrně zesvětlí,že vypadají jako zesvělené sluncem.Ovšem to je chemii,takže asi jen první dvě varianty.
Když jsem jednou měla úplně hnusný žlutý melír, kapala jsem si do kondicionéru na vlasy genciánovou violeť, ale chce to velmi opatrně, stačí opravdu velmi málo. Měla jsem genciánou (asi třemi kapkami) obarvené celé balení kondicionéru. Vlasy chytly jemňounce nafialovělý, spíš stříbrný nádech a přečkala jsem tak s genciánou do dalšího, už povedenějšího melíru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.