Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranění žlutého nádechu na vlasech

Od: tee* odpovědí: 4 změna:
Zdravím, mám přírodně blond vlasy, které jsou jsou ale teď hodně do žluta. Nikdy jsme vlasy nebarvila stejně se prostě do žluta zbarvily. Není nějaká cesta, jak je nahodit do blond, kromě barvení? Už jsem zkoušela stříbrné šampóny právě proti žlutým vlasům, ale vůbec nic neudělaly, tak co teď?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

0x

Omývat v heřmánku,ten trochu zesvětluje,popřípadě používat blond Hennu,ta by taky mohla vylepšit odstín.

Také se dělají zesvětlovače(na léto-od Swazkopf,Nivea...) v rozprašovači.Je to jen postřik s malým množstvím peroxidu,takže vlasy jemně a šetrně zesvětlí,že vypadají jako zesvělené sluncem.Ovšem to je chemii,takže asi jen první dvě varianty.

liska*
hodnocení

0x

Heřmánek dodá spíš nazelenalý nádech. Zadejte si vyhledat přírodní barvy na vlasy. Je jich více značek a hodně odstínů, stojí od 200,- do 300,-. často dovoz z Indie. Nebo nějakou ledovou blond až stříbrnou barvu. To nejspíš poradí kadeřnice.

hodnocení

0x

Když jsem jednou měla úplně hnusný žlutý melír, kapala jsem si do kondicionéru na vlasy genciánovou violeť, ale chce to velmi opatrně, stačí opravdu velmi málo. Měla jsem genciánou (asi třemi kapkami) obarvené celé balení kondicionéru. Vlasy chytly jemňounce nafialovělý, spíš stříbrný nádech a přečkala jsem tak s genciánou do dalšího, už povedenějšího melíru.

liska*

Možná dodat, že tuhle modrou desinfekci koupíte v lékárně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]