Nejste přihlášen/a.
Poslední dobou mě cca 2x denně píchá u srdce, je mi 13 musím s tím něco dělat? Nebo o nic nejde a zmizí to?
A co takhle záchvaty paniky? Já je měl a projevovalo se to infarktovými bolestmi, ovšem srdce mám zdravé. Udělej si test. Běž si zaběhat. Pokud tě bude silně bolet za hrudní kostí, jakoby u srdce a bude to vystřelovat do levé ruky, nech se vyšetřit. Jinak si pročti forum, kde působím: forum.lide.cz/...
Myslím,že v tomhle věku to bude spíš od nervů,druhý stupeň ve škole je mnohem náročnější,pokud jsi trochu citlivější,není divu,že máš tenhle problém,moje holka před důležitými zkouškami,jako třeba přijímačky na střední nebo maturita dokonce nejedla,nespala,zvracela-tohle je asi trochu extrém,ale každý to prostě zvládá jinak.Dcera mé kolegině se před maturitou složila (omdlela)-i to je od nervů.
Ale i ta páteř by mohla hrát svou roli.Děti nosí velmi těžké tašky do školy.Kdysi jsem je ze zvědavosti vážila svým dětem-10-12 kg,to není zrovna málo.
Před pár lety jsem si myslela,že mám infarkt a bylo to od zablokované páteře,tehdy mi řekli, že se to opravdu projevuje velmi podobně,takže mnohdy rychlovka vozí pacienty s infarktem a nakonec je to od zad.Do té doby jsem o tom neměla tušení a docela mě to překvapilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.