Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Píchá mě u srdce

Od: missfugi* odpovědí: 6 změna:

Poslední dobou mě cca 2x denně píchá u srdce, je mi 13 musím s tím něco dělat? Nebo o nic nejde a zmizí to?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zikjasa*
hodnocení

3x

může to třeba souviset i s páteří/lidově se říká zakřivená páteř/pak bolest se šíří směrem k srci a až pod lopatku ze zadu.

martini*
hodnocení

3x

Také jsem to v těchto letech měla od zad. Pomůže lehnout si na záda a přitáhnout kolena na hrudník, zhluboka prodýchat. Najdi si nějaké posilovací a protahovací cviky na záda, ale nic v posilovně, jen lehkého rehabilitačního

tomh*
hodnocení

2x

A co takhle záchvaty paniky? Já je měl a projevovalo se to infarktovými bolestmi, ovšem srdce mám zdravé. Udělej si test. Běž si zaběhat. Pokud tě bude silně bolet za hrudní kostí, jakoby u srdce a bude to vystřelovat do levé ruky, nech se vyšetřit. Jinak si pročti forum, kde působím: forum.lide.cz/...

innkas*
hodnocení

2x

Myslím,že v tomhle věku to bude spíš od nervů,druhý stupeň ve škole je mnohem náročnější,pokud jsi trochu citlivější,není divu,že máš tenhle problém,moje holka před důležitými zkouškami,jako třeba přijímačky na střední nebo maturita dokonce nejedla,nespala,zvracela-tohle je asi trochu extrém,ale každý to prostě zvládá jinak.Dcera mé kolegině se před maturitou složila (omdlela)-i to je od nervů.

Ale i ta páteř by mohla hrát svou roli.Děti nosí velmi těžké tašky do školy.Kdysi jsem je ze zvědavosti vážila svým dětem-10-12 kg,to není zrovna málo.

Před pár lety jsem si myslela,že mám infarkt a bylo to od zablokované páteře,tehdy mi řekli, že se to opravdu projevuje velmi podobně,takže mnohdy rychlovka vozí pacienty s infarktem a nakonec je to od zad.Do té doby jsem o tom neměla tušení a docela mě to překvapilo.

missfugi*
hodnocení

Zaběhala jsem si a nic, takže nervy nebo páteř,tak moc děkuju, jsem ráda že to není nic horšího, a jestli je to páteř musím dělat nějaký cviky, nebo to není nutný?

hodnocení

0x

je to možná úsměvné, ale taky to může souviset se zácpou nebo nadýmáním ...

bolest někdy opravdu vystřeluje až k srdíčku...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]