Dobrý den, Měla jsem to dostat 28.12.2017 ale nedostala jsem to. V ten den jsem se vyspala se svým přítele. Můžu být těhotná? Před pár týdny jsem prodělala zánět v pochvě, má na to nějaký vliv?
Zrovna mám věšteckou kouli v opravě a karty jsem ztratil. Takže si skočte do lékárny, kupte si těhotenský test a postupujte podle návodu. Váš zánět a jeho vliv na vaše zdraví pak řešte dotazem u vašeho lékaře.
Dobrý den. Bohužel - věšteckými schopnostmi tu na poradně velice nikdo neoplývá. Kupte se test na zjištění těhotenství a budete aspoň částečně vědět, na čem jste. Jinak - návštěva gynekologa to jistí, ne? Ale vy asi spíše chcete slyšet útěchu, že těhotná nejste. Pokud používáte nějakou antikoncepci, tak snad je šance přeci jen minimálnější než při nechráněném styku, ale to asi víte.
Dobrý den. Řešíte stále stejný problém. S nepravidelností menstruace a obav z těhotenství. Už jste navštívila svého gynekologa? Jedině on by Vám mohl pomoci s obojím..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.