Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Namáčení fíků před konzumací?

Od: boban® odpovědí: 5 změna:

Je dobré před tím, než se pustím do fíků je namočit do vody, třeba na chvilku do horké? Třeba si ti lidé moc nemyjí ruce, co sbírají fíky a pracují s nimi ...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Já nemyju, protože je potřeba, aby se imunita setkala s mnoha nástrahami a uměla správně pracovat. Je potřeba imunitu nechat poznávat co nejvíce, aby mohla nacházet protiobranu.*hej* Ve školce byly nejnemocnější a také měly nejvíce alergií, děti z úzkostně čistotných rodin. Jako skleníkové květinky ze sterilního prostředí.

sebod*

Babčo. Naprostý souhlas. Ono to mytí stejně moc nepomůže, protože uvnitř toho ovoce je toho sajrajtu možná víc jak na povrchu *smich*

hodnocení

1x
Myju každé ovoce před konzumací.
Tzn.,že i balené.

lucie*
hodnocení

1x

Pokud jde o sušené,tak těm fíkům to určitě pomůže hlavně v tom,že budou měkkčí a chutnější,když se naloží do lázně.Jinak sušené ovoce prochází úpravami jako sýření apod.Takže je vhodné jej omýt at jde o jakékoli sušené ovoce.No a pokud jde o čerstvé,tak to se také samozřejmě omývá,to není žádná novinka*tyty*

doplněno 01.01.18 19:08:

babkazov přiznám se,že taky na to umývání celkem kašlu*hi*víc než to,že na to někdo sahal mi vadí,že je to ošetřeno kdejakou chem.sr..čkou.a to se v čisté vodě jen tak neopláchne.Dětem toleruju,že když jim spadne jídlo,seberou a jedí dál,ale jak měli období,kdy sbírali vajgly a dávali do pusy,to mě braly mrákoty.To jsme myli a venku otírali ruce furt.

liska*
hodnocení

1x

Já ano tam, kde je napsáno, že sušené ovoce je sířené.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]