Dobrý den, dva dny zpět, ráno mi natekl levý malý stydký pysk.. (z ničeho nic) Řekla jsem si,že to za chvíli splaskne.. Jako kdysi.. Jenže cely den jsem si s nim protrpěla na návštěvě jsem nevedela jak sedět aby mě to nebolelo.. Neskutečně to svědí.. Pohlavní styk jsem neměla, tudíž nejsem těhotná, ale je mi trapné s tím někam chodit ještě v tak raném věku.. Je mi 14 let.. Mám celkem strach dneska už je to druhý den ale stále žádná změna.. Pomůžete mi prosím.. Dekuji
Dobrý den, ano, pomohu Vám - informujte o tom maminku a řekněte jí, že je to otok opakovaný a tudíž tam máte nějaký problém (infekce, zánět, či cokoliv jiného). Maminka to posoudí a zřejmě Vás k lékaři dovede - a ten je tam od toho, aby léčil (i to, co už viděl mnohokrát). Zdravím!
doplněno 31.12.17 08:52:
Také přidám jednu spekulativní diagnozu - příliš horlivá až násilná masturbace (jednostranná).
Přes intenet ti bohužel nemůže pomoci nikdo. Přestože je ti to trapné, budeš se muset osobně obrátit na lékaře (ani on ještě neumí diagnostikovat nebo ordinovat přes internet).
doplněno 31.12.17 06:42:
Kristyn, vidím, že sis vybrala odpověď, která by ti mohla "ušetřit" návštěvu lékaře. Zdraví máš jen jedno, nepodceňuj opakovaný problém. Nezdá se mi pravděpodobné, že by tě dřelo oblečení a ty sis toho nevšimla...
Mně pomohl řepík. Porcovaný sáček jsem nechala chvíli vyluhovat a pak vlažný a trochu vymačkaný jsem přiložila na postižené místo. Tuto samoléčbu jsem si vymyslela sama poté, co mi gynekolog napsal mast, já ji chtěla vyzvednout v lékárně, a oni mi sdělili, že se už nejméně 15 let nevyrábí.
Než se odhodláš nebo dostaneš k lékaři, tak se oplachuj růžovým roztokem hypermanganu. Myj se raději jen vodou - mýdla a sprcháče mohou dráždit. Omez sladkosti i sladké nápoje, které podporují kvasinky a plísně. A doma choď v sukni naostro, ať místo větrá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.