Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu. Naložila jsem maso na grilování na 2 dny,je v něm mimo koření i ocet balzamiko. Jak poznám,jesti se mi maso nezkazilo?! Nerada bych někoho přiotrávila! Je možné to nějak poznat? voní to normálně...
Já nemyslím, že by se naložené maso měla v lednici zkazit. Nakládám vždy na sobotní oběd, pokud dělám příroďáky, v pátek. Ale někdy mi nepříjdou všichni strávníci a nebo se přehlásí na neděli. Nakládám kuřecí nebo krůtí a i když je dělám až v neděli, je to v pohodě. Udělejte jednu věc, kousek si hoďte na pánev a udělejte ze sebe pokusného králíčka. Alespoň budete v klidu a pohodě. A vím, že někdo nechá naložené maso v lednici i delší dobu. A důležité je, aby bylo nakládané maso dobré. Já bych moc nevěřila marinovaným masům z marketů. I sekanou si melu raději sama. Jinak přeji dobrou grilovačku!
Do ledničky odložím naložené maso ke grilování i na tři dny a nikdy se nezkazilo, musí být ovšem v pořádku v době, kdy ho nakládáš. Navíc ocet je konzervant, takže je ještě menší riziko. Jaké používáš koření? Mně se velmi osvědčilo od f. Avokádo koření "Rýže" - je úžasné i na všechny minutky. Mňam už se těším na všechny ty dobrůtky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.