Nejste přihlášen/a.
Co na to říct?život není fér,lidé nemají jen kladné vlastnosti a k slušnému chování,taktu a ohleduplnosti většinou dojdou věkem a zkušenostma.
Asi bych nikoho nenazývala bezpáteřní dě..kou apod.prostě je to období hledání sama sebe,určování si cesty,každý jsme nějaký a každý jsme určitě udělali nějaké činy na které nejsme hrdí.
Tohle si musí zařídit kluk(chlap)sám.Nejtrapnější a zbytečná varianta je,když holka(žena)bojuje o kluka nejen že to tu druhou neodradí,ale je to i ponižující pro tu první,doprošovat se slovy"nech mého kluka".Takže takhle fakt né.Stejně tak tlačit na toho kluka se nevyplácí,věčnými otázkami,kontrolou nebo podezíravostí nabyde dojmu,že ta druhá je přece jenom lepší.
Takže kluk by měl být ten,ze kterého bude cítit,co chce,se kterou chce být a měl by se podle toho chovat.Pokud je mu jedno,že se na něj bývalá lepí,píše mu,posílá fota,odstrkuje mu přítelkyni...tak takový chlap se opouští ,dostává kopačky a rychle k jinému,lepšímu co bude umět projevit co chce! Rozhodně bych jej neomlouvala,jako,že je hodný,nezkušený,byl zamilovaný...tohle se vlastní holce nedělá.
Takový vztah jsem zažila a ted vidím vinu,hlavně v tom chlapovi,protože ta jeho nerozhodnost,nejistota"bude se mnou/nebude"mě ubíjela a dostala až ke zhroucení.Naprosto zbytečná zkušenost,dneska bych brala roha a utíkala od něj pryč.
...největší problém vidím v tom,že (hlavně my ženy) dáváme vinu té druhé ženě a chlapa obhajujeme.Zamilovanost je potvora
Někteří chlapi jsou bohužel takoví. Ojeli by všechno, co má díru mezi nohama. Bohužel špatný výběr chlapa. Až mu přestane nadbíhat tahle, najde se zase jiná, kterou na sebe rád nalepí. Vy to píšete jako kdyby ten váš byl nesvéprávný chudák a nebohá oběť. To ale není - užívá si, že se na něj ta holka lepí a bude si to užívat i s jakoukoli jinou, která o to projeví zájem.
Jemu ani kolikrát nejde o sex, ale on musí oslňovat, laškovat, jeho to baví. To jsou takové typy střihnuté lovcem. Ty se ale nezmění. Chovají se tak pokaždé, když je příležitost. Nějaká se vyprsí a on zapomene, s kým do podniku přišel. Na věku nezáleží, ve třiceti stejně, jako v šedesáti. A že to někoho bolí a že on má jinak doma svoji jistotu, odpoví: No a co?!
Ženská je bezcharakterní děvka a ten chlap je co? Pokud ta bezcharakterní děvka, jak píšete, rozvrací váš krásný vztah tak přece sama nevěříte, že ten vzah je bez mráčku. Máte pravdu, takle to dál nejde ale jste to vy kdo musí určit co ještě ano a co už je za čárou. No a pak je čas najít si jiného partnera.
Asi si myslíte, že chlap je ženská, jenom s knírem a koulema, že? Každý chlap slyší na tyhle lascivní pózy. A jenom děvka se chová takhle : na otázku kluka, zda si dá také špekáček odpovídá: ,,Ano, udělej mi to, vraž mi ho tam."
Takže na vaši otázku a ten chlap je co? Odpovídám : chlap, kterému se nabízí atraktivnáí ženská do postele a jeho přítelkyně se na to dívá a mlčí. Ženská by tomu neměla nečinně přihlížet, ale pokud o toho chlapa stojí, měla by dotyčnou vyzvat, že je zadaný a jestli toho nenechá, vrazí jí tam ona, ale jednu přes hubu.
Je to přece normální, jako chlap si chrání svoje teritorium a samici, tak i ženská to musí dělat. Takhle on může mít pocit, že je jí to jedno, když se na to dívá a dokonce se nechá od ní vytlačit, když jak píše, nemohla se k němu ani dostat. Bych jí na jejím místě řekl : "vypadni ty fuchtle, tohle je můj chlap" a bylo by po problému.
A ještě by mohla dodat: Jseš nechutná. A podle toho, co líčíš na facebooku, máš " vrážeče" doma, tak co se do nás montuješ!?
Moje řeč. Řekl bych jí ty ku*vo jedna, jestli sis nevšimla, že tady má přítelkyni, dostaneš po tlamě, aby se ti rozsvítilo. S takovou blbkou opravdu nemá smysl jednat distingovaně, nepochopí to. Ať tazatelka ukáže, že je ŽENA, SAMICE a né nějaká chudinka.
...ochraňovat chlapa před chtivou náruživkou,odhánět jí slovy"nech mého chlapa fuchtle jedna"...není to trochu pod úroveň ženy?tohle bych nedělala ani za nic,se takhle ponižovat,kvůli chlapovi co za to nestojí mlčela bych a rovnou bych mu doma potom sbalila kufr.
Neměl by se chlap chovat jako chlap a mít jasno ve vztahu,v pocitech a mít svou úroveň a nenechat po sobě lézt a loudit"cizí"ženu?ochraňovat tu svou před vším co jí trápí.
Mě jednou takhle kolega oblboval i když měl svou(ted už ženu)sebou.Pořád se mnou,nešel odehnat.Jak přikvačila se slovy"nech mého kluka"bylo to trapné pro všechny,já v podstatě nevině a ona si jej odvedla domů,ale viník jsem byla jen já.No trapárna...jo a podvádí jí celé roky,ale né se mnoutakže tyhle scény nejsou účinné.
Bydlíte spolu? Být Vámi, tak bych někam zmizela. Ve chvíli, kdy se jí on bude věnovat, Když zjistí, že jste pryč, asi zavolá. Telefon nezvedejte, protože byste to nemusela zvládnout. Po nějaké době mu odepište, že to nemá cenu. Měla jsem jiné představy o tom, jak vypadá spolehlivý chlap. Nejsi rok schopen si ujasnit, co chceš. Před tou kra-savicí nic. Neshazujte se, nešpiňte si ruce ubohou potvorou. Dejte se do parády, ať jste krásná, běžte s kámoškou či ségrou někam na kulturu, výlet, bruslení, bazén, tancovat. Prostě zmizela bych mu. Zorganizovala si život bez něj. Léčba šokem. A přitom bych sakra zvažovala, jestli má cenu brát ho zpět.
Znám jednu, co milému nerozhodnému sbalila jeho špinavé prádlo a odvezla ho k té druhé na vyprání. Když už ho tolik chce, tak se vším všudy. Nejen to hezké. Tohle k němu taky patří.
Kdyby byl vztah opravdu tak funkční a hezký, choval by se Váš přítel asi jinak. Nenapsala jste ani slůvko o tom, že by jí rázně odmítl a dal jí najevo, že s ní nechce nic mít. Vidíte vinu jen u ní, ale tak to jistě není. Udělejte si pořádek se svým přítelem. Jen na vás dvou záleží jestli si někým takovým necháte rozvrátit vztah. Ale přiznejte si, že ona se chová tak jak jí to Váš přítel toleruje!
Moc hezky napsáno, dovolím si doplnit vcelku podstatný detail. Kdyby mému příteli psala jeho ex, okamžitě s ní konverzaci utne a dá jasně najevo, že nemá zájem. Na společné akci, pokud se kolem něj nějaká vlní, odchází ke mě a všem tak dá najevo, že je tam se mnou.
Tvůj přítel je nesvéprávný, že si s ní píše, nezablokuje, hlasitě neřekne, že nemá zájem, ať to všichni slyší?
Ono totiž na nějaké psaní, špitání a vzpomínání na staré časy musejí být dva. Ne ta jedna největší svině, mrcha a rozvracečka. Ale taky tvůj "přítel", kterému to asi dělá dobře a slaboššky čeká... vlastně ani nevím na co. (nebo raději nechci vědět).
A ty jsi chudinka, co musí všechno snášet? Přítele, co si píše s bývalkou a nechá ji, ať se po něm plazí, bych tedy fakt nechtěla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.