Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výtok z pochvy

Od: maky10 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, dlouhou dobu jsem se potýkala s výtokem až jsem se odhodlala jít na gynekologii, tam mi pak doktor předepsal tablety Clorimazol, které jsem měla na 6 dnů. Poslední jsem si zavedla v neděli ale výtok mám stále. Nezapáchá, ale je bílý. Je možné, že by to bylo stále kvůli tabletám i když už je středa? Nemáte s těmito tabletami zkušenosti? Navíc mám přítele a je mi to nepříjemné i kvůli tomu. Děkuji moc, budu ráda za všechny rady, zkušenosti i názory.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

3x

A dělaly vám stěry? Pokud nic nesmrdí, nepálí, nesvědí, není co léčit. Výtok je součástí samočistící schopnosti a má ho více či méně každá žena. Je taky závislý na hormonální hladině, jiný je při ovulaci, po menstruaci není pár dní skoro vůbec a v těhotenství bývá hodně, to aby byl plod chráněn před případným vniknutím bakterií. Pro zlepšení vaginální mikroflory můžete používat kapsle s laktobacily, prodávají se v lékárnách.

liska*

Jo, jo, vypadá to tak. Myslím si, že by se tím neměla tazatelka znepokojovat. Ony i ty nervy dělají své. O stravě jsem psala níž.

athenaise*
hodnocení

2x

a nebo mě napadla ještě jedna věc, ségra když se s jejím mužem vzali, tak po prvním dítěti měla stejné problémy. Dr. jí řekl, že může být "alergická" na svého muže. Respektive na jeho "výměšky" Někdy se prostě ty dva nemusí "snášet".

tohle jsem zažila s prvním, neustálý výtok, pálení, byl čistotný, když jsem se vdala podruhé, všechny potíze zmizely.

A jetě dodávám, většinou dávají tabletky i pro partnera.

athenaise*

aja1946@ jj, myslím, že to tak měli oba, jen to pomohlo tak napůl. A museli používat hodně gel, jinak to nebylo možný. Prostě se k sobě nehodili. Anijako lidé a ani jako sex. partneři. Někdy to ten někdo nahoře prostě tak zařídí, aby si tolidičky uvědomili. *nevi*

maky10
hodnocení

Já jsem právě sex ještě neměla, ale už bych chtěla a tohle mě kvůli němu trápí, přece jenom, jsem taková nezkušená a nevím jak to berou.

marfusa*
hodnocení

0x

Mám zkušenost s mykozou. Malá imunita, už deset let. Každý den na uchošťour dám mast Clotrimazol a vpravím dovnitř,tím stav udržuji ve snesitelné úrovni, ale nevyléčené. Teď chci zkusit Natur Gyn Scarlett, rostlinnou léčbu. Po mnoha pokusech s jinými přípravky. Není na předpis.

liska*

Tou tyčinkou? To snad ne. V lékárně mají aplikátory. V krabičce s vaginálními tabletkami bývají. Nebo umytou rukou, prstem. Pokud se jedná o kvasinky, což je časté po antibioticích, u žen se zvýšeným cukrem, ale i při snížené imunitě po nějakém krizovém období, je třeba léčít celý organismus. Omezit v první řadě vše sladké! Koupit si nějaká púrobiotika - Lactobacily v lékárně a brát je po jídle, aby se upravila střevní mikroflora. To je základ, který můžete udržet především zdravou stravou. Kvasinkovou infekci si mohou partneři předávat. Doporučují se sedavé koupele v růžovém hypermangánu.

doplněno 28.12.17 23:13:

Výtok, který popisuje tazatelka se zdá jako jen hojnější přirozený. Takový, co souvisí s hormonálním cyklem a přirozenou ochranou sliznice. Dostala sice Clotrimazol, ten je na kvasinky, ale dostala ho jen na 6 dní. Lékařka předpokládala, že to stačí. To je taková jednorázová očista od kvasinek. Ty máme v sobě běžně, ale nesmíme jim připravovat takové prostředí, aby se přemnožily. Pak způsobují průjmy, výtoky, povlaky v ústech, vyrážky..

doplněno 28.12.17 23:17:

Oprava v prvním odstavci... probiotika- lactobacily.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]