Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Bryndzu do mrazáku?

Od: liska* odpovědí: 4 změna:

Na vánočních trzích jsem koupila bryndzu. Halušky se snědly a teď po svátcích je jídla dost. Blíží se datum spotřeby. Napadlo mne, co to se zbylou bryndzou udělá, když si ji na nějaký čas schovám do mrazáku. Máte s tím nějakou zkušenost? Neztratí pak chuť?

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hahanaj*
hodnocení

3x

Naprosto v pohodě ji zamražte- na chuti ji to neubere.

liska*
hodnocení

Díky moc. Už ji mám nabalíčkovanou, jen ji tam strčit.

 

ben®
hodnocení

2x
avatar ben

Dobrý den, "těžká" volba - vyhodit hned nebo ji zkusit zamrazit a možná vyhodit až později. Já bych ji klidně zamrazil a případně rozmrazenou dochutil (i když si myslím, že bude OK). Zdravím!


doplněno 27.12.17 00:15:

Že se někdo ještě ozve (a jeho / její odpověď se Vám bude více líbit) je jisté . A jinak, za pokus nic nedáte a přesně tak - zpracovat do pokrmu.

liska*
hodnocení

Díky. Vyhodit v žádném případě, to bych ji zapracovala do těsta nebo pomazánky, kdyby chutala nějak divně nebo měla jinou strukturu. Já ji ale nejraděj na těch haluškách. Proto se ptám. On se ještě někdo ozve.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]