Nejste přihlášen/a.
Dobré ránko,
uvařila jsem včera - vepřové maso na kmíně s rýží a potřebuji poradit ohledně kombinací chutí. Masa mám uvařeného dost a dnes bych z něj chtěla udělat těstovinový salát a chci se Vás zeptat, co do toho salátu mám vmíchat, zkrátka co se hodí k té kmínové chuti /jaká zelenina, či ovoce a nebo nějaké bylinky a nebo.../. Můžete mi prosím poradit, co by se k té kmínové chuti hodilo, aby to báječně chutnalo? . Díky moc Renata
Určitě by se to ani nepopralo s pórkem, řapíkatým celerem, jarní cibulkou, petrželkou, pro barvu klidně i červenou a žlutou paprikou, pažitkou. Musí to být nejen dobré, ale hezky barevně vyvedené, aby to lákalo. A hlavně to dozdobit na talíři. Určitě bych se nebála na talíři přidat vařené vejce (ne do salátu) a cherry rajčátko. Já to Renatko shrnu - co dům dá a hezky dochutit. Tak ať všem chutná.
A nebo šup do mrazáku a příště bude rizoto!
Dobré ráno paní mámo, já teda nevím, ale jestli máš toho masa dost tak nejedělej žádnej salát, ten je tak dobrej s kuřetem, salát Cézar, fakt dobrej. Nevím jak to maso vypadá, ale lepší je ho nakrájet, s okurkou a chlebem, nebo bez okurky se zel. salátem, Nebo si ohřej to výtečné vepřové na kmíně a dnes bude ještě lepší. Dobré jitro paní kmotro!
Jé, to je taky dobrej nápad - né těstoviny, ale udělat rizoto - přidat hrášek a mrkvičku /no, snad se ty chuti nepoperou/ a bude to... Sice by byla dva dny po sobě rýže, ale to nevadí. Já totiž v mražáku nemám místo . Tak to ještě zvážím, co by bylo lepší, díky moc všem
a mějte pěkný den. Renata
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.