Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu. Zítra musím vybrat nějakou řasenku. V drogerii Rossmann jsou teď velké slevy, výběr veliký. Potřebuju řasenku, která by neslepovala řasy a nedrolila se. Jaká je dle vás ta nejlepší? Díky.
0x
Já můžu doporučit Dermacol volume mania(voděodolná) notino.cz/... kupuju voděodolné,nejen že drží déle a lépe,ale s odičováním není problém jak by se zdálo.
...také mám dobrou zkušenost s Dermacol imperial(waterproof) notino.cz/... krásně odděluje řasy,jsou potom jemné,hezky oddělené a také není problém jí odlíčit.
Nebála bych se zkusit i jejich ne-voděodolné verze![]()
0x
Možná pomůže při výběru tento test, je sice rok starý, kosmetika se ale tolika nemění:
Já dokud jsem používala řasenku, tak Lancome hypnose. Vždy jsem si sáhla dozadu, abych právě nevzala takovou, která byla otevřená a tím vlastně u ní začala běžet doba použitelnosti ještě mnohem dřív, než si ji někdo koupil![]()
0x
Dobrá je Max Factor a Loreal. Není prý dobrá Dermacol. Říkají to zákaznice. Jinak mně osobně připadají na jedno brdo podobné. Kromě těch levných jako je Miss Sporty. Tu bych nekoupila.
doplněno 24.12.17 05:52:
Jinak si kupte neotevřenou. Dražší se prodávají neotevřené v obalu. Když je otevřená, tak dříve vysychá a je tím pádem jedno za kolik je. Jak už tu někdo napsal.
doplněno 24.12.17 10:14:
Ještě jedna věc. Koupila jsem si jednou řasenku, protože jí měla ségra a dělala krásné dlouhé řasy. Loreal to byla. Koupila jsem tu samou, ale nedělala mi tak krásné dlouhé řasy jako ta ségry.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.