Nejste přihlášen/a.
Nedávno jsem koupila v Penny máslo na kterém bylo napsané ,že je z Belgie,naše české neměli .Když jsem ho včera ochutnala tak mi přišlo jako bych jedla např.Heru a také tuhostí spíš připomínalo rostlinný tuk.Máte někdo podobnou zkušenost? Děkuji.
Je to tak. Belgickému máslu se vyhýbám. Může být až dva roky staré, odpočívalo v mrazácích jako hmotná rezerva.
Rozmrazí se, přehnětá, aromatizuje a posílá do řetězců v České republice.
Bylo to máslo ve stříbrném obalu, s pasoucí se kravičkou, v oválku bývá myslím BG.
Je levnější, na podzim jsem ho dostala a cítila jsem nějakou pachuť, a na internetu najdete co je to za causu. Stačí zadat ,,belgické máslo,,.
I když Vy právě tohle nemusíte mít.
Přesto já dám raději 65 korun za snad poctivé z Madety, z farmářských trhů, nebo krájené.
Pokud není máslo, tak použiji sádlo a na naše si počkám. Na chlebě stačí tavený sýr, tvaroh, salám samotný, bez másla.
Tak jsem si jeden článek přečetla a prý by nemělo být závadné .Nejspíš skončí v těstě na vánočku.
Já tedy máslo z Belgie neznám, ale musím se smát.. Před nedávnem nám naši známí z Holandska při své návštěvě zde líčili, jaké výborné a levné máslo u nás máme a jak jim chutnalo
Créme Bonjour kosik.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.