Nejste přihlášen/a.
Dobry den.
Potreboval bych poradit jak si poridit bile vlasy. Slysel jsem neco o peroxidu ale prej se musi jeste s necim smichat, tak poradne nevim. V nejhorsim pripade sahnu po sede
Vlasy mam svetle hnede.
Dik za radu.
rad experimentuju a chce to zmenu jinak ke kadernikovi nejdu, pry je to moc drahy! a uz jsem asi nasel ty spravne barvy:
vlasy-kosmetika.cz/...
vlasy-kosmetika.cz/...
vlasy-kosmetika.cz/...
vlasy-kosmetika.cz/...
mohl by na to nekdo prosim mrknout? jestli s nejakou z nich docilim bile? nebo co by jste mi doporucili
diky za odpovedi
No, tak snad ta stříbrná blond..rozhodně bych nešla do té fialové, to bude taková ta, co nosí důchodkyně. V každém případě bych šla KE KADEŘNICI ať to stojí co to stojí. Alespoň napoprvé. A to k nějaké, kterou mi doporučí známí. Na tuhle barvu budeš muset totiž vlasy totálně odbarvit, možná i na několik etap (nevím, jestli už dneska existuje něco, co opravdu odbarví na první pokus). Já bych se s tím doma určitě nekonečně dlouho s..., byla naštvaná, vlasy by se někde odbarvily a někde ne, pokud možno na divnou oranžovou...ne, na takový experiment bych si sama netroufla.
Ahoj hele bílé vlasy nebudeš mít hned nejlepší by bylo si dát prvně normální blond aby ti to nechytlo do oranžova a pak odbarvovat uplně, nejlepší je asi pallete xxx ledova blond...ale ta hrozně ničí vlasy a vubec ti to obarvení zničí celkově vlasy...nejlepší je vážně jít ke kadeřníkovy a ten ti to udělá hned...tzv. gumováním a pak barvením...je to složitý proces a stojí asi přes 2 000, ale nebudeš mít zničené vlasy a pak už si to budeš dobarvovat sam nebo od kadeřníka za mín.
to musíš smíchat melír s 6%peroxidem, udělat řídkou kašičku aby se dostala pěkně všude, pak si zabalit hlau do alobalu aby to neuschlo a nechat to klidně 4 hodinky pusobyt,,,,nemusíš se bát, nedávej silnější peroxid, šlo by to do žluta, pak tonovat šamponem, mě se osvědčila paletka polární stříbro, na krabičce to nevipadá, ale jde to do běla, ,,,,,,,,,,,pokud ta kašička s tou 6 nebyla hned na poprvé ono tak to klidně zopakuj, nebude to uplně bílý, to pak už udělá ten šampon,,,,každopádně pro udržení to chce občas to polární stříbro na to dát znova,,,
Jako kadeřnice-souhlas(melír+,6%peroxyd),až na ty 4hodinky působení,to je riziko. Musí se to hlídat,každé vlasy jsou jiné.Silnější peroxyd neovlivní aby "to nešlo " do žluta,to záleží na vlasovém pigmentu a ten má každý jiný.Nikdo není bílý napoprvé.Moje rada-vyplatí se zaplatit kadeřníka-odborníka na barvy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.