Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Těhotenství? Mužu být

Od: daniela* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den. S přítelem jsme se jen mazlili,,nevnikl do me, ejakuloval ven, nebyl ani ve mne, vlastně nic nepřišlo dovnitř mě, vše jen povrchně. Mám po menzes, tyden. Ted spinim, krece jako pri začátku menzes a bolest břicha. Mam ted stresy kvůli skole a hormony kvůli věku pořád rozlétane. Můžu být těhotná? AckoliCo nebyl ve mne? Děkuji za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejvíce ti řekne tvůj gynekolog. Já z tvého popisu může jen říci, že těhotenství je nepravděpodobné až skoro vyloučené.

paw*
hodnocení

0x
Na 99.99% ne. Ale vite jak, blizi se vanoce a Maria otehotnela uplne beze styku se smrtelnikem. Kupte si test v lekarne a uvidite hned. Bude zbytecny, ale pro klid duse. A jeste pro vetsi klid duse si nechte predepsat antikoncepci.

hfd
hodnocení

0x
Ne. Buď vám není nic, taky ale můžete mít nějakou cystu nebo zánět. Šla bych pro jistotu na kontrolu.

hodnocení

0x
Jedine , ze byste byla jak Panna Marie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]