Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konizace del.cipku-jak dlouho byt doma

Od: filadephia* odpovědí: 6 změna:

Dobry den,dnes jsem podstoupila konizaci delozniho cipku.Mam neschopenku na 3dny a pak naklusat do prace.Ja ale vsude ctu jak kazda zena byla doma min.14 dni.Mate s konizaci prosim nekdo zkusenost?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jakých 14 dnů? Vždyť je to zákrok na jednodenní chirurgii. Nepletete si to s klidovým režimem?

id
hodnocení

0x

Já si vzala jeden den dovolené bez neschopenky.

iz*
hodnocení

0x

To je jeden z důvodů, proč se má člověk řídit pokyny a radami svého lékaře a proč nemá hledat rady či zkušenosti laiků v internetu.

Kdo zná lépe Váš zdravotní stav? Váš lékař nebo laici v internetu?

khfjz
hodnocení

0x

Teoreticky se dá jít do práce už druhý den... Pokud to není nějak extrémně rozsáhlý zákrok tedy. Já si teda vzala volno do konce týdne (jestli to byly 2 dny?) + víkend. Paradoxně nejlepší mi přišly první dny, to nekrvácíte - mě teda uvnitř trochu tlačil a píchal ten strup při sezení. Pak jsem šla do práce a tím pohybem jsem si ten strup samozřejmě strhla (podle mě předčasně), takže jsem pak asi tak týden krvácela hodně (jako silnější menstruace), a pak míň a míň celkem asi měsíc. Mimochodem ten strup dost nepěkně zapáchá po spáleném mase a přišlo mi, že je to ze mě cítit na kilometry. A myslím, že fakt bylo. Naštěstí jak se vyloučila ta spálená kůže-strup, tak to bylo pryč. Celkem se to hojilo tak 2 měsíce do úplného zahojení. Jo a záleží na práci - nesmíte nic těžkého zvedat, aby vám tam nerupla cévka a neskončila jste na pohotovosti se zastavováním krvácení. Ale kancelářská práce by měla být v pohodě už druhý den

hodnocení

0x
No moje manzelka mela tyden klidovy rezim.
Pak ale strup se odloupnul a krvacela a krvacela ... Az sla v nemocnici na dalsi zakrok. Proto fakt nic nezvedat a byt v klidu.
sarka37

Já byla na konizaci čípku a ležela jsem týden v nemocnici a další týden klidový režim.Ale některé holky tam byli 3dny.Je to individuální

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]