Nejste přihlášen/a.
Dobry den,dnes jsem podstoupila konizaci delozniho cipku.Mam neschopenku na 3dny a pak naklusat do prace.Ja ale vsude ctu jak kazda zena byla doma min.14 dni.Mate s konizaci prosim nekdo zkusenost?
Teoreticky se dá jít do práce už druhý den... Pokud to není nějak extrémně rozsáhlý zákrok tedy. Já si teda vzala volno do konce týdne (jestli to byly 2 dny?) + víkend. Paradoxně nejlepší mi přišly první dny, to nekrvácíte - mě teda uvnitř trochu tlačil a píchal ten strup při sezení. Pak jsem šla do práce a tím pohybem jsem si ten strup samozřejmě strhla (podle mě předčasně), takže jsem pak asi tak týden krvácela hodně (jako silnější menstruace), a pak míň a míň celkem asi měsíc. Mimochodem ten strup dost nepěkně zapáchá po spáleném mase a přišlo mi, že je to ze mě cítit na kilometry. A myslím, že fakt bylo. Naštěstí jak se vyloučila ta spálená kůže-strup, tak to bylo pryč. Celkem se to hojilo tak 2 měsíce do úplného zahojení. Jo a záleží na práci - nesmíte nic těžkého zvedat, aby vám tam nerupla cévka a neskončila jste na pohotovosti se zastavováním krvácení. Ale kancelářská práce by měla být v pohodě už druhý den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.