Nejste přihlášen/a.
Na fotce jste v pořádku, vůbec takovou prkotinu neřešte...ale jestli máte pocit, že s touto vyzáří nemůžete vylézt mezi lidi, našetřete nějaký peníz a obratte se na plastickou chirurgii, udelají z vás nekoho úplne jiného.
Pěkná odpověď, já jako starší kus vám radím, co panebože máte? Já vidím pěknou hlavu a nechápu, jak můžete takovou prkotinu řešit. Když já si vzpomenu, z čeho jsem měla v mládí komplexy a dnes je mi to lidově řečeno u pr...e - takže doteď mám odstáté uši, jedno vytrčené žebro, nemám boky, ale takové ty přišroubované nohy, nos pršák - a přitom všem vypadám ve svých letech jakžtakž, mnohem líp, jak ty krasavice, které se nesmířily se svým věkem.
Ctěl bys být krásný, úžasný, bezchybný, sexy? Rozhlédni se po známých tvářích třeba herců a muzikantů. Kdo z niích je krásný, úžasný, bezchybný a sexy? Všimni si kolik můžů, kteří mají ke kráse hodně daleko, jsou úžasní, úspěšní a sexy! Krásná, ůžasná a bezchybná může být pouze socha. A víš proč? Protože je to věc bez projevů. Pouze tvary ji dělají krásnou. Člověka dělá krásného chování, řeč, mimika a vlastně to všechno, čemu říkáme osobnost. Charizma. Proto přestaň řešit své tvary a zamysli se nad tím, jak se chováš a jak tě lidé přijímají.
Nic to není. Neřešte to. Někdo má vyrýsované všechny kontury obličeje, někdo nemá. No a vy zrovna nemáte. Tuku se můžete zabavit, ale přebytečné kůže ne. Ženám se radí masáže a štípání do inkriminovaných míst, aby se kůže prokrvila a zpevnila, používají se "speciální a zaručeně fungující" krémy...
Takže pokud chcete, taky můžete něco z toho vyzkoušet, ale jestli to k něčemu bude... M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.