Dobry vecer. Jednoho dne jsem proste tacala hubnout, jedla jsem fakt malo. Treba par rajcat k veceri, broskev k snidani, k obedu ryzi a k vaceri treba pul tunaka se salatem. Moc jsem nehubla, pak nastal skok a ja thubla 10 kg. A hubnout jsem neprestala, byla ze me takova ochabla bytustka tak jsem zacala jist zase vic, ale nepribrala jsem nic, akorad mam vetsi hlad, ale nepribiram, cim to? Driv jen rajce k veceri, ted plnohodnotna vecere a dezert a nic?
Proč ty extrémy? To není dobrý nápad. Možná jste si ublížila dietou "od zdi ke zdi". Tohle už je na vyšetření. Zajděte svému obv. lékaři. Můžete mít někde problém - krevní cukr, štítná žláza?
Kolik vám je? Jestli osmnáct, tak se nedivte a užívejte si tu nádheru, protože časem pomine.
Bylo mi dvacet a mohl jsem jíst co jsem chtěl a kolik jsem chtěl a pořád ze mě lezly kosti. Dnes na ty moje antidiety a vylézající kosti můžu tak leda vzpomínat.
Kila vám začnou přibývat později a vy se budete muset hodně snažit a držet se zpátky a kontrolovat si jídelníček, protože jinak se může stát, že sníte rohlík a hned máte o kilo víc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.