Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to, ze nepribiram, kdyz jim vice?

Od: pjedrulka odpovědí: 6 změna:
Dobry vecer. Jednoho dne jsem proste tacala hubnout, jedla jsem fakt malo. Treba par rajcat k veceri, broskev k snidani, k obedu ryzi a k vaceri treba pul tunaka se salatem. Moc jsem nehubla, pak nastal skok a ja thubla 10 kg. A hubnout jsem neprestala, byla ze me takova ochabla bytustka tak jsem zacala jist zase vic, ale nepribrala jsem nic, akorad mam vetsi hlad, ale nepribiram, cim to? Driv jen rajce k veceri, ted plnohodnotna vecere a dezert a nic?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska*
hodnocení

1x

Proč ty extrémy? To není dobrý nápad. Možná jste si ublížila dietou "od zdi ke zdi". Tohle už je na vyšetření. Zajděte svému obv. lékaři. Můžete mít někde problém - krevní cukr, štítná žláza?

rqwi
hodnocení

0x

Těžko říct, nabízí se nemoc, tak to rozhodně nepodceňujte a zajděte k doktorovi.

davidc
hodnocení

0x

Může to být fyzický nebo i psychický problém. Spousta lidí hubne třeba kvůli velkému stresu v životě.

figurek*
hodnocení

0x

Kolik vám je? Jestli osmnáct, tak se nedivte a užívejte si tu nádheru, protože časem pomine.

Bylo mi dvacet a mohl jsem jíst co jsem chtěl a kolik jsem chtěl a pořád ze mě lezly kosti. Dnes na ty moje antidiety a vylézající kosti můžu tak leda vzpomínat.

Kila vám začnou přibývat později a vy se budete muset hodně snažit a držet se zpátky a kontrolovat si jídelníček, protože jinak se může stát, že sníte rohlík a hned máte o kilo víc.

wanesa*
hodnocení

0x

Také bych šla k lékaři,aby to nebyla nějaká nemoc...

hodnocení

0x

Souhlasím s Liškou, ale musím ještě dodat, že každý má na mysli něco jiného, pod pojmem hodně, normálně a tak. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]