Nejste přihlášen/a.
Jehlici zapíchněte do masa v jeho nejsilnějším místě alespoň do dvou třetin délky. Špička jehlice musí být co nejblíže středu masa a nesmí se nacházet v blízkosti tuku nebo kosti... odsud... Máte to tak? Podle foto to vypadá, že špička teploměru je buď až na druhé straně nebo mimo maso...a to by bylo moc špatně ...teploměr by neukazoval teplotu uvnitř masa, ale úplně něco jiného...návod k použití máte? Mělo by to tam být popsáno...používáme tento...dobrou pomůckou jsou klipsy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.