Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde v Praze sehnat rýmovník

Od: aja1946® odpovědí: 9 změna:

děkuji

doplněno 12.12.17 14:17:

děkuji za rady, nakonec jsem si dala inzerát a už má dva.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Předkpokládám v nějaké prodejně typu Zahrádkářství, Zahrádkář...konkrétní prodejnu v Praze nevím, sama jsem ho dostala od kamarádky.

ladinpraha*
hodnocení

0x

kvetiny-majak.cz/...

doplněno 09.12.17 19:07:

Aha, momentálně nedostupné ...

Obejdi květinářství ve svém okolí a zkus se s nimi domluvit. Mají více dodavatelů a většinou pro ně není problém objednat cokoli. Záleží jen na jejich vztazích s řidičem dodavatele.

hodnocení

těch už jsem obešla

hodnocení

0x

Na mimibazaru prodávají maminky z Prahy.Určitěse domluvíte na osobním předání.mamina

hodnocení

No o tom sice vím, ale je to složité, vyžadují tam registraci, která se musí ověřit za 40 Kč, o ty nejde, ale ověření potvrdí poštou, to trvá zatím to bude prodané, jak je vidno, tak na některé odpověděly desítky lidí.

aja,registrace je zdarma a ihned se s prodávající můžete domlouvat.mamina

mimibazar.cz

Nervím jak by to bylo složité a vzhledem k rostlince soudím,že asi neproveditelné poslat poštou,ale pokud byste měla cestu do Jižních Čech,resp. do JH pak se ozvtěte! jedna rostlinka by byla k mání.U nás totiž cesta do Phy nebude nejdříve až někdy v dubnu příštího roku!

hodnocení

0x

aja, nemáte cestu do Berouna, středa, sobota na vánoční trhy, mám jich několik, ráda vám dám.

liska*
hodnocení

0x

Rýmovník by měl vydržet cestu i v obálce. Víc ten s tlustšími menšími listy. Větvička dovede žít pár dní bez vody a snadno zakoření, nebo ve sklínce brzo vytvoří kořínky. Dostala jsem před časem větvičku, zapomněla jsem ji v kapse a po týdnu byla životaschopná!

Ptejte se ve škole, v práci, kámošů, v širší rodině... Plno lidí má rýmovník doma a určitě mohou darovat kousek rostliny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]