Nejste přihlášen/a.
děkuji
děkuji za rady, nakonec jsem si dala inzerát a už má dva.
Předkpokládám v nějaké prodejně typu Zahrádkářství, Zahrádkář...konkrétní prodejnu v Praze nevím, sama jsem ho dostala od kamarádky.
No o tom sice vím, ale je to složité, vyžadují tam registraci, která se musí ověřit za 40 Kč, o ty nejde, ale ověření potvrdí poštou, to trvá zatím to bude prodané, jak je vidno, tak na některé odpověděly desítky lidí.
aja, nemáte cestu do Berouna, středa, sobota na vánoční trhy, mám jich několik, ráda vám dám.
Rýmovník by měl vydržet cestu i v obálce. Víc ten s tlustšími menšími listy. Větvička dovede žít pár dní bez vody a snadno zakoření, nebo ve sklínce brzo vytvoří kořínky. Dostala jsem před časem větvičku, zapomněla jsem ji v kapse a po týdnu byla životaschopná!
Ptejte se ve škole, v práci, kámošů, v širší rodině... Plno lidí má rýmovník doma a určitě mohou darovat kousek rostliny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.