Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, přišla mi nabídka této (né)bělící zubní pasty z USA, máte někdo s tímto vrobkem zkušenost? Není to nějaký sajrajt, když to čistí skoro všechny běžné skvrny? Nemůže to být nebezpečné? Cena je 350.-kč!
cituji tu zprávičku:
Ahojky,
tohle si nemůžu nechat jen pro sebe, dostala jsem se k super Bělící zubní pastě pro Zářivý úsměv , kterou mi doporučila moje kamarádka, co už jí používá 4 měsíce a její výsledky jsou super. Už jsem ji nabídla pár známým, a je o pastu velký zájem , proto jsem se rozhodla na psat i sem na Facebook.
Budu dělat v pondělí 11.12. HROMADNOU objednávku pro své kamarády.
Kdo byste chtěli taky přidat do objednávky napište mi do komentáře, pošlu INFO a objednám i pro Vás
Přikládam fotku s výsledkem po pár použitích, asi po týdnu, moc se těším na ten svůj
Prosím, pište pro OBJEDNÁVKY nebo INFO do KOMENTÁŘE pro pořádek
Tady je pár údajú k pastě :
je bez peroxidu a chemikálií
je bez bělidel
skvělá na citlivé zuby
vydrží 2-3 měsíce
odstraňuje zubní plak
je bez cukru
je bezpečná pro děti, milujou jí
odstraňuje kuřácke skvrny
je vhodná na skvrny od☕ vína, kávy a cigaret
je mnohem levnější než bělící proužky nebo jiné bělící prostředky.
0x
Dobrý den, o té pastě nevím nic, ale vím, že se někdo snaží vydělat. Také mu přispějete? Zdravím!
doplněno 08.12.17 21:51:
ok - když něčemu nevěřím (a zde je to důvodné, protože to v podstatě umí i normální zubní pasta), tak bych na to nereagoval a nepodporoval tuto inzerci.
0x
Jak už říkali ostatní, ale i tak se přidám. Určitě bych na tohle nereagovala. Zbytečně vyhozené peníze a to co ta slečna píše, je jenom lov na zákazníka. Něco podobného mi občas přijde emailem. Nějaká naprosto neznámá slečna má velké starosti s tím že nemohu zhubnout
, tyká mi a nabízí mi nějaké zaručeně fungující přípravky na hubnutí. A přesně ve stejném stylu. "Nemůžu si to nechat jen pro sebe a chci Ti pomoci..." blabla bla. Napsala jsem jí, aby mne pro příště vynechala, že za prvé nemám a nikdy jsem neměla problém s váhou a že mi hrozně vadí, když mi nějaká neznámá osoba klidně tyká, protože pokud vím, tak jsem s ní já, "husy nepásla".
A tahle pasta na zuby za 3 stovky má ve skutečnosti cenu obyčejné pasty a co je pravděpodobné, bude ještě té nejhorší kvality. Její cena se odvíjí od toho, jak se na na tom pakují různí zprostředkovatelé prodeje. Každý, komu projde rukou, si na ni "přirazí" svou marži. A to udělá i ta samozvaná "dobrodějka", co Vám ji nabízí.
doplněno 13.12.17 10:33:
Tyhle chytáky na lidi, že to Americká pasta na zuby a protože je z Ameriky, tak je určitě lepší, než ty, co se prodávají běžně tady.
Ale na mnoho lidí tohle platí a prodejci to vědí. Určitě znáte jak vypadá francouzká úprava nehtů. S tím bílým zakončením na nehtu. Všichni ji zde známe pod názvem "francouzská manikůra" a představte si, že ve Francii se jí říká "Americká manikůra". Protože ve Francii by to byla běžná manikůra a nebylo by na ní nic zvláštního a nepřitahovala by tolik zájemkyně, které chtějí mít něco extrovního.
A dám hlavu na to, že v Americe se jí zase říká Francouzská manikůra.
0x
Dobrý den,
já s přítelem pastu používám a jsem naprosto spokojená, už po první týdnu vidím bělější zuby ![]()
Já tedy vidím hlavní rozdíl v různém nasvícení, jinak zabarvení je vidět docela podobné. Když přijdu z dentální hygieny, také mám zuby znatelně bělejší. Třeba taková káva umí pěkně zabarvit a to používám i solo kartáček. Osobně dám raději nějakou tu stovku navíc člověku, který se mi věnuje a odvede dobrou práci než pochbynému výrobku, který je určen primárně k tahání peněz a poskytne diskutabilní výsledek.
Bohužel nikdy se nepodaří chytit stejné světlo :D však ano vaše věc nikomu pastu nenutím :D :D stačí mi můj dobrý pocit, že mám zuby bělější
navíc tato fotka je po 5ti dnech užívání ![]()
a já pastu za 30 korun
jenže já píšu to co vyzkouším a nehodnotím co jsem nikdy nezkusila... nikdy...
Ale, ale, "pajulk", tohle už přece nikdo "nespolkne".
doplněno 05.01.18 17:11:
No já si myslím, ba jsem přesvědčena, že to bude spíše smůla lidí, kteří takové hlouposti uvěří a vypláznou za obyčejnou zubní pastu, přes 3 stovky. Ta Vaše druhá fotka je úplně jinak nasvícená a i přesto není vidět žádný markantní rozdíl v barvě skloviny. Ale jen si ji klidně kupujte, ono ne nadarmo se traduje "a víra tvá, tě uzdravila". A navíc, kdyby byla pravda, že jste viděla rozdíl už po pěti dnech užívání, musí v ní být velmi silné abrazivní složky, které ničí sklovinu. A to už dneska ví kde-kdo. Tak si to hezky užívejte a za chvíli budete mít po zubech.
nikomu nic nenutím, ani neprodávám :D jen píšu svoje hodnocení na tuto pastu :D tak pardon, že já ji vyzkoušela a říkám svůj názor :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.