Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy si udělat těhotenský test

Od: mon* odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, měla jsem ATB a s přítelem nam selhal kondom, hned druhý den ráno jsem šla do nemocnice, kde mi dali postkoitalni antikoncepci. Ale to není 100%,kor když jsem brala ATB. Dneska to je 33 dní od poslední menstruace a dělala jsem si těhotenský test s citlivosti 10,který vyšel negativně. Cyklus nemám pravidelný (někdy po 26 dnech, někdy i po 40 dnech), takže nevím, kdy odhadnout, kdy je správná doba na to si ten test udělat, případně kdy jít k doktorce, aby něco zjistila? Nebo si nechat vzít krev? A to si musím domluvit u své praktické doktorky, nebo jak? Děkuji za odpovědi.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

K čemu vám to bude? Nevydržíte bez alkoholu nebo cigaret a chcete vědět, že neublížíte tomu dítěti? Nebo si plánujete svatbu s jiným přítelem?

Nerýpu - jen mne zajímá, proč potřebujete ihned vědět, že jste těhotná...

doplněno 07.12.17 18:26:

Takže když budete jako studentka těhotná, budete dělat co? Jaký je rozdíl v čase zjistění 4 týdny a 6 týdnů?

doplněno 07.12.17 18:30:

Jinak k tomu dotazu - i ženy s pravidelným cyklem můžou díky nachlazení (ATB) nebo stresu mít zpoždění - třeba manželka měla jednou přes 60 dnů...

Přitom nikdy nebrala žádnou HA (oba jsme proti) a nikdy nezažila stav strachu, který prožíváte vy.

mon*
hodnocení

Protože studuju a těhotná být nechci, navíc ty ATB můžou případnému embryu dost ublížit.
mon*
hodnocení

Tak půjdu na potrat. A já se neptam na zpoždění, ale na to, kdy si udělat test, aby to bylo prukazne...

držím palce, ať je to negativní - s Kájínkem a dalšími vrahy se nebavím... doporučuji kino-dokument "němý výkřik"

doplněno 08.12.17 14:11:

jj, můj názor je tu známý - souložit máte, až máte jistotu, že případné dítě, byť nechtěné, bude mít oba rodiče a zajištěnou budoucnost v rámci možností...

Když si chcete užít, a pak se týdny strachovat, je to vaše věc. Ale podle mého názoru jsou takoví lidé nezodpovědní. Zkuste před konáním (čehokoliv) nejprve promyslet důsledky svých činů.

pb®

Buďte rád, že nevíte, co za potraty se děje ve slavné Jůesej. To by pro vás byl Němý výkřik pohádkou pro nejmenší.

mon*

Každý na to má jiný názor. Když se to zjistí, co nejdříve, tak je to zatím embryo. A já chci dostudovat a ani nemám finanční prostředky na dítě, takže by to bylo opravdu nezodpovědné ho přivézt na svět

sofii
hodnocení

0x
Kdy sis naposledy dělala test? Je těžké poradit kdy udělat znova test, možná bych počkala do vašeho 40 cyklu a pokud mi ms nepřišla udělala bych test. Spíš než těhotná na to bude mít vliv ATB. Pokud chcete těhotenství zjistit hned zavolejte svému doktorovi a řekněte že máte neodkladný problém který musí být vyřešený co nejdříve.
mon*
hodnocení

Včera poprvé. Tak já to teď můžu mít rozhozene úplně (ATB + něco jako postinor) a právě jsem čekala, kdy jít k doktorovi, aby vůbec něco zjistil.
sofii
Tak říká se že po 10 dnech od minulého sexu se to už da zjistit ale spíš bych šla tak 14 dní po posledním sexu. A pokud ti dali tabletku tak je to minimálně pravděpodobné že si vtom

hodnocení

0x

Jak dlouho je to od toho sexu? Jak dlouho byl sex od poslední menstruace? Doktorka gynekoložka na ultrazvuku už nyní zjistí, jestli jste těhotná nebo jestli se chystá menstruace.

doplněno 10.12.17 15:29:

Sex byl tedy sedmý den od začátku menstruace? To je velmi brzy, pravděpodobně těhotná nejste, to byste musela být mimořádně plodná.

mon*
hodnocení

Od sexu je to 27 dní a od poslední menstruace 34 dní. Sex byl sedmý den menstruace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]