Nejste přihlášen/a.
Až půjdete ke svému gynekologovi, poraďte se s ním. Je možnost zavedení tělíska, je možnost injekcí, jsou už i náplasti...S gynekologem jistě najdete vhodnou antikoncepci pro Vás a sdělí Vám i cenu.
Aplikuje se 1x za 3 měsíce. S cenou počítejte cca 400. Zda je toto vhodná antikoncepce právě pro Vás, prodiskutujte s gynekologem. Jsou ženy, kterým toto vyhovuje anebo také ne.
Určitě to probrat s gynekologem. Ten zná možnosti a odhadne, co je pro Vás vhodné. Já mohu chválit nitroděložní tělísko. Z těch hormonáních tablet a injekcí jsem měla obavy. Nerada beru jakékoliv léky.
Čekala jsem, že nám oznámíte, kdy a co je na světě, když si to dávalo načas a Vy jste se ptala, jak urychlit porod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.