Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak děláte čevené zelí?

Od: zavinac® odpovědí: 7 změna:

mám koupenou sklenici červeného zelí ke kachně,,,jak ho děláte, díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Oloupete a nakrájíte cca dvě cibule nadrobno.V hrnci necháte na oleji zesklovatět.Poté přidáte zelí a zalijete studenou vodou.Přidáte sůl a kmín.Necháte vařit cca půl až třičtvrtě hodinky.Když je měkké,zahustíte buďto moukou nebo nastrouhaným bramborem.Dle chuti můžete přidat ocet nebo cukr.Jak kdo má rád.

hodnocení

,,čili jako bílé,,dá se říct.

Já do červeného nastrouhám nahrubo jablko, oloupané. Tak mě to učila maminka. A je to výborné.:)Zahušťuji strouhanou bramborou.

Někdo přidává i červené víno, ale s tím nemám zkušenost.

Ano,je to stejné.

hodnocení

2x

Zdravím,červené zelí ve skle jenom ohřeju,případně dochutím. Kysané v sáčku povařím do změknutí s kmínem,trochou octa,soli a cukru. Zahustím strouhaným bramborem,nebo br. škrobem. JISKRA

pt®
hodnocení

1x

Pekla jsem minulý týden kachnu a hodila jsem do pékače ještě čtyři kuřecí stehna, knedlík jsem koupila a červené zelí jsem dala vedle, do kompotové misky a bylo hotovo, trochu změna, no...

hodnocení

,,také to peču s kuřetem je více masa-nasákne kachnou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]