Nejste přihlášen/a.
mám koupenou sklenici červeného zelí ke kachně,,,jak ho děláte, díky
Oloupete a nakrájíte cca dvě cibule nadrobno.V hrnci necháte na oleji zesklovatět.Poté přidáte zelí a zalijete studenou vodou.Přidáte sůl a kmín.Necháte vařit cca půl až třičtvrtě hodinky.Když je měkké,zahustíte buďto moukou nebo nastrouhaným bramborem.Dle chuti můžete přidat ocet nebo cukr.Jak kdo má rád.
Já do červeného nastrouhám nahrubo jablko, oloupané. Tak mě to učila maminka. A je to výborné.Zahušťuji strouhanou bramborou.
Někdo přidává i červené víno, ale s tím nemám zkušenost.
Pekla jsem minulý týden kachnu a hodila jsem do pékače ještě čtyři kuřecí stehna, knedlík jsem koupila a červené zelí jsem dala vedle, do kompotové misky a bylo hotovo, trochu změna, no...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.