Nejste přihlášen/a.
Prosím o nějakou radu jak upravit příliš kyselou rybízovou marmeládu. Přidala jsem cukr, ale bez výsledku.
Předem děkuji za jakoukoliv radu.
Ten cukr jste přidávala zastudena? Jestli ano, nechte ji rozehřát a znovu zatuhnout, lépe se rozpustí.
Jako mužský moc neporadím, jak to udělat přesně, ale co se týče mne, pro mne právě ta typická kyselost rybízu je to co očekávám od takové marmelády či zavařeniny. Nějaký "slaďák" bych nechtěl a nepotěšil. Pro děti je ale asi lepší sladší i když ne zrovná zdraví. Tak to jen z pohledu konzumenta:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.