Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jak upravit kyselou marmeládu

Od: cement* odpovědí: 4 změna:

Prosím o nějakou radu jak upravit příliš kyselou rybízovou marmeládu. Přidala jsem cukr, ale bez výsledku.

Předem děkuji za jakoukoliv radu.

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

pohanka*
hodnocení

1x

Pokud máte více skleniček, nabídněte kuchařinkám na slepování vánočních lineckých cukrátek. Tady se právě používá hlavně ta kyselá, rybízová marmeláda.

Nebo upečte mřížkový koláč, snad se to ztratí a na koláč padne sklenička určitě.

 

hodnocení

0x

Ten cukr jste přidávala zastudena? Jestli ano, nechte ji rozehřát a znovu zatuhnout, lépe se rozpustí.

jofa*

Jako mužský moc neporadím, jak to udělat přesně, ale co se týče mne, pro mne právě ta typická kyselost rybízu je to co očekávám od takové marmelády či zavařeniny. Nějaký "slaďák" bych nechtěl a nepotěšil. Pro děti je ale asi lepší sladší i když ne zrovná zdraví. Tak to jen z pohledu konzumenta:

 

liska*
hodnocení

0x

A nebo ji smíchejte s něčím nevýrazným, třeba s meruňkovou. Ségra dělá rovnou směsi, např. višně + meruňky.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]