Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomoc prosím, jak na to aby mi rostly vlasy?

Od: kozena* odpovědí: 6 změna:

ahojky

Mam takovy problem... uz nekolik let se snazim aby mi vlasy narostly dlouhe.. ale narostou akorad tak nad ramena a konec... driv sem mivala dlouhe vlasy... chtela bych delsi a hustsi... mozna je to tim barvenim zhe mi vlasy nerostou a take zhe uz je nemam tak huste.. driv sem mela totiz nejvic vlasu a tedko skoro nic... poradte co by mi mohlo pomoct .. nejake tabletky snad nebo neco? kdyztak pripiste i cenu at vim..dekuji predem...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zaynab*
hodnocení

0x

Zkus lecitin, kamarádka ho brala na podporu mozkové aktivity před maturitou a to co měla po půl roce, to byl teda mazec, vlásky nádherně hustý, dlouhý, pevný a už se jí tolik nelámaly ...

kozena*

dekuju ti za radu urcite to vyzkousim, jen sem ale jeste chtela zeptat jak se ty tabletky lecitinu jmenovali presne?

hodnocení

0x

Zastav se v lékárně, každá lékarnice ti nabídne potravinové doplňky. A taky kožař ti poradí nebo pomůže. Ať se ti nestane to, že do preparátů, které ti poradí laici, vrazíš spoustu peněz a nebude to k ničemu. Rozhodni se po konzultaci s odborníkem a pak už měj trpělivost. Určitě do rána nebudeš jako Zlatovláska. A na šamponech a barvách příliš nešetři. Ty dražší jsou k vlasům fakt mnohem šetrnější. A taky moc nečaruj s fénem a žehličkou. Ať ti naroste hříva do půli zad *vtip*, to ti přeji z celého srdce

lacoste25*
hodnocení

0x

Já jsem měla super přípravek. Zhoustly mi po něm vlasy, porotože se podstatne prodloužila fáze růstu vlasu a začaly mi rychleji růst. Mam ted vlasy do pulky zad. Už to pomohlo hodně známým. Vlasy jsou na člověku mooc důležité a obvzlášt na ženě. Stojí to kolem dvou tisíc, ale stojí to zato. Mě to pomohlo a peněz za to nelituji

innkas*
hodnocení

0x

Kupte v lékárně vlasový aktivátor Biohar,je skvělý.Velmi brzo zjistíte,že vám vlasy dorůstají.Jinak vlasům prospívá voda,tedy navlhčení,já používám rozprašovač od bezoplachové vlasové kůry-opravdu víc rostou.

innkas*
hodnocení

0x

PS. biohar stojí asi 120kč,používám ho už roky.Ne pořád,ale vždycky když mi začnou víc padat vlasy.Jedno balení každý den,druré už jen 2x -3x týdně a další už není třeba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]