Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
na hřbitov každoročně dávám malý umělý smrček ve stojánku, měří asi 40 cm. Ozdoby na něm už byly ošklivé, vyhodila jsem je a ráda bych koupila jiné. Jenže všude mají koule velké na klasický stromek. Nejmenší jsem viděla asi jako pingpongové míčky - a i ty jsou na malý stromek příliš robustní. Líbily by se mi drobné kouličky asi 2 cm v průměru, ale nikde v obchodech jsem nic takového neviděla.
Nevíte, zda tak malé ozdobičky prodávají? V nouzi bych stromek obtočila řetězy, či koupila malé muchomůrky na drátcích, ale to je už ta poslední varianta, neboť to se mi tolik nelíbí. Viděli jste miniozdoby na malý stromek? Koupím je někde? Děkuji .- Jaga.
Díky, děvčata za dobré rady.
Hahanaj - tuhle sadu jsem opravdu neviděla. Začnu ji shánět. Zlaté by se mi právě hodily moc, na pomníku je zlatý nápis. K tomu silnější zlatý provázek či mašličku /možná i v červené barvě/ a bylo by to určitě pěkné. Pokud seženu, koupím 2 sady, jedna by byla na stromek málo.
Zítra jedu do města, když se mi podaří koupit, dám vědět. Jaga.
Ještě přidám dotaz. Koupila bych někde arch zlatého "alobalu"? Aspoň 30 x 30 a možná klidně i víc. Prostě - aby to bylo jako alobal, ale zlaté. Děkuji.
Viděla jsem u nás na vánočním trhu, všelijaké i slamené malinké i takové malé převázané balíčky na malé stromečky. Určitě seženete.
Díky, rádci, slíbila jsem, že napíšu, jak jsem pochodila.
Sehnala jsem ozdobičky v Tescu. V takovém celuloidovém válečku. Bylo jich tam 20, průměr 2 cm. Vzala jsem si zlaté, měli ale i stříbrné a červené. Jsou namíchané: lesklé, matné a takové sypané. Ale všechny zlaté. Také cena mě uspokojila. Tesco totiž nabídlo 50 % slevu na vánoční ozdoba a dekorace. Tak celá ta paráda mě vyšla na 35 korun.
Hezký adventní čas všem. Jaga.
Dají se koupit líbezné minizvonečky - nebo je lze i snadno vyrobit - tj. uháčkovat: mimibazar.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.