Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malé ozdoby na stromeček

Od: babajaga® odpovědí: 13 změna:

Dobrý den,

na hřbitov každoročně dávám malý umělý smrček ve stojánku, měří asi 40 cm. Ozdoby na něm už byly ošklivé, vyhodila jsem je a ráda bych koupila jiné. Jenže všude mají koule velké na klasický stromek. Nejmenší jsem viděla asi jako pingpongové míčky - a i ty jsou na malý stromek příliš robustní. Líbily by se mi drobné kouličky asi 2 cm v průměru, ale nikde v obchodech jsem nic takového neviděla.

Nevíte, zda tak malé ozdobičky prodávají? V nouzi bych stromek obtočila řetězy, či koupila malé muchomůrky na drátcích, ale to je už ta poslední varianta, neboť to se mi tolik nelíbí. Viděli jste miniozdoby na malý stromek? Koupím je někde? Děkuji .- Jaga.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den. Já jsem loni koupil v Tescu malé zlaté zvonečky. Je jich tam 12 a dávám je na stromek asi 30 cm. Máme ho ale doma na stole. Teď jsem je i našel na netu.

papirnictvipavlik.cz/...

doplněno 03.12.17 10:47:

Mají i stříbrné a měří 2, 5 cm.

72mona3*
hodnocení

2x

Dobrý den, a co takové ty ozdůbky, co se používají na adventní věnce? Také jsou to takové baňky, jen se přidělávají pomocí drátku. V papírnictví jsem je viděla v košíku poblíž pokladny. M.

hahanaj*
hodnocení

2x

prodávají se, koupila jsem malinkaté mají průměr 2cm - mají v drogeriích , levných knihách, v marketech - vídám je hodně

měli i stříbrné a červené

taky můžete uvázet mašličky je to moc hezké a skoro nic to nestojí

Malé ozdoby na stromeček
hodnocení

Díky, děvčata za dobré rady.*palec*

Hahanaj - tuhle sadu jsem opravdu neviděla. Začnu ji shánět. Zlaté by se mi právě hodily moc, na pomníku je zlatý nápis. K tomu silnější zlatý provázek či mašličku /možná i v červené barvě/ a bylo by to určitě pěkné. Pokud seženu, koupím 2 sady, jedna by byla na stromek málo.

Zítra jedu do města, když se mi podaří koupit, dám vědět. Jaga.

Ještě přidám dotaz. Koupila bych někde arch zlatého "alobalu"? Aspoň 30 x 30 a možná klidně i víc. Prostě - aby to bylo jako alobal, ale zlaté. Děkuji.

alena350*

K tomu "zlatemu alobalu"...

top-armyshop.cz/...

hodnocení

2x
My je máme z IKEA. Jsou to ozdoby o průměru cca 2cm. Různé barvy.
Malé ozdoby na stromeček #2

lidus*
hodnocení

1x

Ikea velikost asi koruny a měli bílé, červené a modré, v krabičce nevim po kolika kusech ale jednotlivě se to koupit nedalo, v Brně to bylo skoro u pokladen.

hodnocení

0x

Viděla jsem u nás na vánočním trhu, všelijaké i slamené malinké i takové malé převázané balíčky na malé stromečky. Určitě seženete. :)

hodnocení

Ty zvonečky bych brala také a koukám, že mají i pěknou cenu. IKEA nikde v dosahu není, ale Tesco ano, Zítra jedu do města, kde je Penny, Tesco a Billa. Tak prochodím všechno a to by v tom byl *cert*,. abych nesehnala něco takového, co mi tady nabízíte. Děkuji. Jaga.

jabraka*
hodnocení

0x

Byli jsme minulý týden v Lídlu,ozdob,až oči přecházely v lidových cenách.Malé,velké,čokoládové.

JABRAKA

hodnocení

0x

V drogeriích, v krámech, kde mají všechno za 40,- v Pepco, Kik, Kika, Ikea, mají maličké ozdobičky, kuličky za pár šestek. Navíc, nerozbijí se.

doplněno 05.12.17 07:27:

Jago, stromečeki se už raduje. To bude moc pěkné! Ještě si najdi pár šišek a bude to dokonalé. :)

Malé ozdoby na stromeček #3

hodnocení

Díky, rádci, slíbila jsem, že napíšu, jak jsem pochodila.

Sehnala jsem ozdobičky v Tescu. V takovém celuloidovém válečku. Bylo jich tam 20, průměr 2 cm. Vzala jsem si zlaté, měli ale i stříbrné a červené. Jsou namíchané: lesklé, matné a takové sypané. Ale všechny zlaté. Také cena mě uspokojila. Tesco totiž nabídlo 50 % slevu na vánoční ozdoba a dekorace. Tak celá ta paráda mě vyšla na 35 korun.

Hezký adventní čas všem. Jaga.

fram
hodnocení

0x

Dají se koupit líbezné minizvonečky - nebo je lze i snadno vyrobit - tj. uháčkovat: mimibazar.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]