Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
kvuli své stále zhoršující se pokožce obličeje jsem se rozhodl navštívit kosmetičku, vzhledem ke své nezkušenosti v této oblasti bych chtěl zeptat případných zkušenějších, kam se v Brně vydat (představuji si nějaké hloubkové čištění, vyhlazení černých teček, něco proti akné, případně úpravu obočí).
Děkuji za případné odpovědi.
Než zajdete ke kosmetičce zkuste masku Pilaten. Koupila jsem ji přes internet / NOTINO /. V Brně v Letmu se dá vyzvednout, takže nemusíte platit poštovný. Prodávají i pytlíky na jednorázový vyzkoušení. Vytahá z obličeje fakt všechny "nedobroty" . Mě udělala větší službu než kosmetička. Na úpravu obočí se vykašlete, jste chlap ne ?
Na pleti se hodně odráží naše životospráva, jak se stravujeme, pobýváme na vzduchu,zda kouříme, co nám přebývá, či co nám chybí. Někomu se zlepší pleť, když vynechá bílé pečivo, zejména to sladké a chipsy. Jiný pozoruje zhoršení, když jí často uzeniny, zrající sýry a živočišné tuky. Pleti svědčí především dostatek zeleniny, ryb, luštěnin, cereálií, ořechů, protože je v nich B vitamin a zinek. Nezdravou pokožku mívají lidé s nedostatkem železa a křemíku. A pak je třeba dodržovat pitný režim a chodit ven a občas se spotit při sportu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.