Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu být těhotná - 4 prášky vynechané

Od: xav odpovědí: 2 změna:

Otázka: dobrý den, nedopatřením došlo k tomu, že jsem neužila 4 tabletky antikoncepce, posledni dobou se citim hodne unavena, boli me podbrišek a mimo cyklus jsem špinila, menstruace byla slabší, bazalni teplotu mam stale 37,3, těhotenský test mi vyšel negativní(druhý den menstruace), myslite že mohu byt těhotná? děkuji za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

claire*
hodnocení

1x

Jistě, ta možnost tu je, ale já bych podezírala spíše jarní únavu nebo nějaké onemocnění. Můžete si koupit ještě jeden test nebo zajít k lékaři, abyste měla jistotu. Na jarní únavu pak platí zvýšit přísun vitaminu C a dostatek spánku.

bledule*
hodnocení

0x

MUŽEŠ,DCERA MĚLA PRAVIDELNĚ 6 MĚSÍCŮ MENSTRUACI A UŽÍVALA ANTIKONCEPCI,TAKŽE SE TO ZJISTILO,AŽ MĚLA POHYBY.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]